Martín Zubimendi al costat d'un escut del FC Barcelona ratllat
FUTBOL

Martín Zubimendi negocia la sortida, no anirà al Barça, però acosta un fitxatge millor

El jugador de la Reial Societat sembla que té ofertes per sortir de Donosti i això pot provocar que el club culer acabi fent un fitxatge important

Martín Zubimendi pot abandonar la Reial Societat al final de temporada. El jugador ha complert el seu somni de jugar la Champions League amb l'equip de la seva ciutat natal i sembla estar disposat a afrontar nous reptes a la seva carrera professional. Tot i no haver finalitzat encara la temporada i que l'objectiu de revalidar la classificació a la màxima competició europea continua intacte, els rumors de la seva sortida tornen a sorgir.

Durant l'estiu passat el nom de Martín Zubimendi va ocupar moltes portades de diaris nacionals, però també d'internacionals. Atès que tant el Barça, Bayern de Múnic, com Arsenal havien mostrat interès a aconseguir la contractació del jove basc. L'alt preu que demanava la Reial Societat pel seu fitxatge i les ganes que tenia el jugador de debutar a la Champions amb l'equip txuri-urdin van provocar que la seva sortida no es produís.

L'interès del Bayern en Martín Zubimendi pot accelerar la marxa de Joshua Kimmich

No obstant això, és força probable que Martín Zubimendi pugui posar fi a la seva trajectòria a la Reial Societat l'estiu que ve. I és que des d'Alemanya indiquen que el Bayern de Múnic hauria tornat a la càrrega, amb la intenció d'aconseguir definitivament la contractació del jove basc. Des del conjunt germànic creuen que el jugador nascut a Sant Sebastià pot ocupar perfectament el rol de Joshua Kimmich, que sembla que abandonarà el conjunt bavarès també durant el pròxim mercat estival.

Com que Joshua Kimmich no pretén renovar el contracte amb l'equip alemany, la directiva del Bayern de Múnic pretén donar-li sortida l'estiu que ve, abans que finalitzi el seu contracte. Amb els diners que espera recaptar el club germànic pel seu capità, pretenen emprendre el fitxatge de Martín Zubimendi.

Joshua Kimmich, l'alternativa que considera la directiva per acontentar Xavi

El FC Barcelona és l'equip que pretén aconseguir el fitxatge de Joshua Kimmich, ja que la seva incorporació resultaria econòmicament més senzilla que la del jugador de la Reial Societat. Només li queda un any de contracte, per la qual cosa s'espera que el conjunt alemany pugui demanar un preu de sortida assequible per a les arques culers. Es rumoreja que des de la junta directiva estimen que el fitxatge del jugador de 28 anys podria tancar-se en un preu inferior al de la clàusula de Martín Zubimendi.

L'arribada d'un pivot s'ha convertit en una prioritat per a Xavi Hernández. Tot i que el desig del tècnic era poder incorporar Martín Zubimendi, el de Terrassa es mostrés molt content si finalment Joshua Kimmich acaba sent el reforç per a la línia medul·lar.