Marcos Alonso mira cap a un costat on hi ha l'escut del Llevant
FUTBOL

Marcos Alonso, el Llevant i un fitxatge: les prioritats del Barça per a la 2024/2025

El jugador que necessita el FC Barcelona és al Llevant UD i la sortida de Marcos Alonso ho decidirà tot

Marcos Alonso, a més de no tenir el protagonisme que s'esperava, finalitza contracte el juny de 2024. Veient que no tenen pensat renovar-lo, el FC Barcelona necessita treure un miracle del planter. El club està passant una situació econòmica complicada i és possible que no vulguin invertir en un lateral.

La solució és al Llevant UD, encara que és del FC Barcelona, i es diu Álex Valle, una jove promesa que ja va ajudar a la pretemporada. Durant la gira pels Estats Units, el lateral esquerre va tenir alguns minuts i ja va deixar veure'n la qualitat. Quan finalitzi la seva cessió al club valencià, és més que possible que entri en els plans de Xavi Hernández.

Álex Valle pot ser el substitut de Marcos Alonso

Ara, Álex Valle travessa una situació complicada, porta lesionat dels isquiotibials de la cuixa esquerra 4 partits i encara li queden un parell de setmanes. Així i tot, els tècnics del Llevant UD confien que tornarà al seu millor nivell i que podran comptar amb ell. Bojan Krkic, actual coordinador de l'àrea de futbol del FC Barcelona, ha assegurat que tots confien en Álex Valle.

Els valencians no estan tenint gaire sort: en el partit de dilluns, Roger Brugué, el seu davanter, es va deixar caure a terra gairebé inconscient. Per sort no ha estat res i el davanter, ex del Gimnàstic de Tarragona, ha enviat un missatge tranquil·litzador a les seves xarxes socials. La seva tornada, igual que la d'Álex Valle, són importants per al Llevant UD.

Se sap que els tècnics del FC Barcelona ja contemplaven Álex Valle com a alternativa aquesta temporada. Al final no ho va ser perquè el jugador volia continuar creixent com a futbolista i exercint un paper rellevant, cosa que Xavi Hernández no li podia prometre. Però la temporada que ve, amb la sortida de Marcos Alonso, la situació canviarà molt i es podria sumar al primer equip.

Xavi Hernández el necessitarà

Ara mateix, Balde és el millor lateral esquerre del FC Barcelona i pràcticament l'únic. Per aquesta mateixa raó, Álex Valle ajudaria molt a les rotacions i als descansos. Ja es va veure amb Pedri que l'excés de partits pot sortir car i, ara, amb Gavi.

La seva incorporació seria una bona manera de prevenir lesions i de donar oportunitat als jugadors del planter, que és una cosa positiva. De fet, el FC Barcelona no para de treure joies de la Masia i Álex Valle en pot ser la següent. La seva cessió acaba el juny de 2024, per la qual cosa estaria llest per a la temporada 2024-2025.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: