Les futbolistes del Barça Femení celebren un gol amb l'escut del Manchester United al fons
FUTBOL

El Manchester United la vol ja, però el Barça Femení retarda el seu fitxatge a l'estiu

El Manchester United vol apostar fort per la jugadora del Barcelona, però el club no la deixará sortir fins a l'estiu

La temporada segueix al seu ritme, però ja sonen rumors de fitxatges. El Barça Femení necessita oferir la sortida de jugadores per poder fitxar altres futbolistes. El Manchester United vol una davantera del Barcelona.

La jugadora que vol el Manchester United

El Manchester United vol Asisat Oshoala al seu equip. El club sap que la nigeriana acaba contracte el proper 30 de juny i és molt probable que no renovi amb el Barça.

Asisat Oshoala podria fer un salt i anar-se'n a la Superlliga Femenina. El Manchester United ja fa temps que vol tenir la davantera a les seves files. Aquest any ho podrà arribar a aconseguir.

La importància d'Oshoala al Barça

Oshoala no està tenint la importància que vol a l'equip blaugrana. És per això que canviarà d'aires i se n'anirà per poder demostrar tot allò que val. La nigeriana vol tornar a gaudir del futbol i en un altre equip ho aconseguirà.

Asisat Oshoala es va unir al Barcelona el 2019 i ha disputat 108 partits a la Primera Divisió Femenina. Els seus números de gols són increïbles, marcant un total de 92 gols amb el club català.

La davantera ho ha donat tot al club, demostrant el seu talent i gana de gol. Ho ha guanyat tot amb la samarreta blaugrana i se n'anirà per la porta gran.

Amb aquesta sortida, el Barça haurà de fitxar una davantera a l'alçada tenint sempre en compte el context econòmic.

La situació del Manchester United

El Manchester United té la intenció de reforçar la línia d'atac. Principalment, el club tenia la intenció de fitxar la internacional brasilera Kerolin Nicoli, però a causa d'una lesió han canviat els seus plans. Ara volen la davantera del Barça.

Actualment, el Manchester United es troba darrere del Chelsea, líder de la Superlliga Femenina. El fitxatge d'Oshoala podria ser una bona estratègia per millorar les opcions d'atac de l'equip.