Carlo Ancelotti assenyala amb el dit cap a Luka Modric

FUTBOL

Luka Modric, heroi i culpable d'un fitxatge frustrat, Carlo Ancelotti dicta sentència

El croat continua demostrant perquè és al Reial Madrid i provoca que el tècnic no mostri confiança en un jove jugador

Tot i que diversos aficionats del Reial Madrid han volgut jubilar Luka Modric, el croat continua demostrant ser un jugador molt important per a Carlo Ancelotti. Diumenge passat, el '10' va tornar a ser el protagonista del matx gràcies al seu gol, amb què l'equip blanc va aconseguir imposar-se al Sevilla al Santiago Bernabéu.

Justament les últimes setmanes, s'ha rumorejat amb la possibilitat que l'actual temporada podria ser l'última de Luka Modric com a jugador del Reial Madrid. Ha vist com la seva importància als plans de Carlo Ancelotti s'ha vist disminuïda igual que els seus minuts. Atès que la seva vinculació contractual amb l'equip madridista finalitza el pròxim mes de juliol, s'ha especulat que la directiva madridista podria no oferir-li la renovació al centrecampista.

Luka Modric demostra que continua estant en forma

Fins i tot, també s'ha rumorejat que Carlo Ancelotti hauria proposat a Luka Modric unir-se al cos tècnic. Tot i això, el jugador no sembla tenir la intenció de retirar-se i vol continuar jugant. Si no pot ser al Reial Madrid, no sembla importar-lo fer-ho fora d'Espanya.

Curiosament, el gol que va anotar Luka Modric diumenge passat va provocar que Carlo Ancelotti canviés de plans. I és que, segons abans que el croat anotés el gol, Arda Güler estava preparat per saltar al terreny de joc. Malgrat això, el turc finalment no va sortir al camp i va ser Dani Ceballos qui ho va fer al seu lloc.

Carlo Ancelotti encara no veu preparat Arda Güler

Carlo Ancelotti confiava que Arda Güler pogués revolucionar el partit i provocar el gol que portés a la victòria el Reial Madrid. Però el gol de Luka Modric va provocar que el tècnic italià decidís fer un canvi més controlador, optant per incloure el migcampista sevillà al terreny de joc.

Arda Güler ha anat acumulant minuts des que va tornar de la lesió. Tot i això, Carlo Ancelotti de moment no sembla confiar gaire en ell. Canviar de pensament quan Luka Modric va anotar el gol n'és una clara demostració. El turc té molt de potencial, però encara ha de ser conscient del que significa vestir la samarreta del Reial Madrid.

“Si tinc previst parlar amb ell? De què? Tenia un pensament abans del gol de Luka Modric i un altre després. Tenia a la banda un jugador més defensiu per substituir Brahim, que era Ceballos. No és tan complicat. No he de donar explicacions de res. Crec que ho entén molt bé i si no ho entén, no passa res”, va declarar Carlo Ancelotti l'altre dia.