Home amb barba i cabell canós davant de l'escut del FC Barcelona.
FUTBOL

Luis Enrique, sense pietat amb el Barça, fitxa la gran perla culer per 5M, reunió ok

Luis Enrique Martínez, actual entrenador del PSG, és a prop d'emportar-se una altra perla del Barça a canvi de 5M€

Luis Enrique, actual entrenador del PSG francès de la Lliga 1, està molt a prop de tornar a cometre un altre gran pecat contra el Barça, club que presideix i lidera Joan Laporta. Mentre que el Barça lluita per subsistir en aquest apoteòsic inici de mercat de fitxatges, el PSG, amb Luis Enrique al capdavant, continua disposant de capital per fer grans fitxatges. L'últim tornaria a deixar molt tocat el Barça de Joan Laporta, que es quedaria sense una de les seves grans perles pràcticament irreemplaçables.

Ja ho va fer públic, però Luis Enrique ho va tornar a confirmar en privat. El tècnic asturià vol fitxar i s'ha tornat a marcar l'objectiu de conquistar terres catalanes, demostrant que no té fre a l'hora d'actuar contra el seu antic club. Luis Enrique somia reforçar el seu PSG i sap que, per això, moltes de les peces del Barça actual poden resultar més que útils.

Luis Enrique en roda de premsa responent a una pregunta

Luis Enrique també volia endur-se cap al PSG futbolistes com Pedri, Lamine Yamal o Gavi, però després de diferents negatives, el DT espanyol ha decidit treballar per fitxar una altra perla. El Barça ja ho sap i, per tant, dóna gairebé per perdut aquest talent, que té una oferta del PSG que li permetrà cobrar uns 5 milions d'euros anuals. Joan Laporta sap que el Barça no pot competir contra el PSG i només li queda una opció: rendir-se davant de Luis Enrique, que demostra no tenir cap respecte contra els culers.

Primer Gavi, després Lamine Yamal i ara la gran perla del Barça: "Luis Enrique no té pietat i vol..."

Al seu dia ja ho va explicar a les seves xarxes socials, però ho ha tornat a confirmar en privat i quan ningú s'ho esperava. Luis Enrique admira molts dels futbolistes actuals del Barça, però el tècnic asturià s'ha fixat en una figura en particular i ja se'l vol emportar a París. Joan Laporta ha hagut de sortir al pas per evitar-ho, i és que el Barça s'enfronta a una gran dificultat durant aquest mercat de fitxatges d'estiu: evitar perdre talent.

El PSG, dopat econòmicament i liderat per Luis Enrique, vol seguir creixent a passos de gegant i, per si no fos poc, endur-se a la gran perla del Barça cap a París. Joan Laporta ja ho sap i, per tant, està obligat a trobar una solució estratègica tan inesperada com sorprenent. El Barça està obligat a començar a fer els deures si vol competir en un mercat de fitxatges que apunta a ser mogut a la Ciutat Comtal catalana.

Si alguna cosa no té el PSG són problemes econòmics, així que el club dirigit des de Qatar està disposat a injectar més capital per saquejar el primer equip culer de Joan Laporta. El Barça ja ho està intentant evitar, però sembla que per davant té una missió més aviat espinosa. En aquest sentit, el Barça ha ideat un pla per evitar que Luis Enrique s'emporti Gavi o Lamine Yamal, però no tot és evitable i és a prop de confirmar-se.

Luis Enrique, sense pietat amb el Barça, fitxa la gran perla culer per 5M, reunió ok

Luis Enrique, sense fre, va amb tot per poder fitxar la gran perla culer cap al seu PSG, que l'any que ve intentarà tornar a conquistar la Champions League. El Barça ja ho sap i, per tant, només es pot quedar esperant que el club parisenc oficialitzi l'arribada d'aquesta figura, que passarà a cobrar 5 milions anuals. Joan Laporta ja ho dóna tot per tancat: Luis Enrique fitxarà una altra de les grans figures del Barça, però altres cracs com Gavi o Lamine Yamal no es mouran.

Luis Enrique ja va confessar que voldria fitxar molts dels futbolistes del Barça per al seu PSG, però hi ha una estrella en concret que considera que pot ser un fitxatge real. Més enllà de somnis humits, l'entrenador del PSG vol fer un cop sobre la taula i fitxar una estrella del Barça que sortiria gratis i cobraria 5 milions anuals.

Parlem, més concretament, de Ricard Pruna, actual cap dels serveis mèdics del Barça que té una oferta de Luis Enrique per unir-se al PSG. El Barça, que compta amb Pruna per al nou projecte de Hansi Flick, entén que farà les maletes, ja que el PSG ofereix 5 milions d'euros anuals. Joan Laporta ja ho sap: Luis Enrique, sense despentinar-se, s'emporta una altra estrella del Barça cap a terres franceses.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: