Xavi Hernández en primer pla al costat de Joan Laporta davant un foc
FUTBOL

El Barça està atent al fitxatge del millor amic de Xavi Hernández: és molt possible

L'històric centrecampista del Barça parla sobre el seu retorn al club on va créixer. Serà possible la seva tornada?

El Barça sempre ha valorat profundament les seves llegendes i aquells jugadors que han deixat una marca indeleble a la seva història. Entre aquestes figures, l'històric migcentre ocupa un lloc especial. Recentment, l'exjugador del Barça ha parlat sobre el seu futur i ha insinuat la possibilitat de tornar al club.

La brillant carrera del migcentre

Andrés Iniesta és sens dubte un dels jugadors més emblemàtics de la història del Barça. Format a La Masia, Iniesta va debutar amb el primer equip el 2002 i des de llavors es va convertir en una figura central en una de les eres més reeixides del club. Al costat de Xavi Hernández, va formar una dupla al centre del camp que va portar el Barça a conquerir múltiples títols.

Després d'una cursa impressionant al Barça, Andrés Iniesta va continuar la seva carrera al Japó, jugant pel Vissel Kobe. Allí també va deixar una empremta significativa. Tot i això, el seu vincle amb el Barça no s'ha trencat mai, i les seves recents declaracions suggereixen un possible retorn al seu club de sempre.

Andrés Iniesta amb un somriure a la cara amb Joan Laporta al fons parlant per telèfon

Les declaracions d'Andrés Iniesta sobre la tornada

En una entrevista recent, Andrés Iniesta va parlar obertament sobre el seu futur i la possibilitat de tornar al Barça com a entrenador. "Sempre he dit que m'agradaria seguir vinculat al futbol quan em retiri com a jugador, i el Barça és casa meva. Seria un somni poder tornar a aportar al club en una nova faceta", va declarar Andrés Iniesta.

Andrés Iniesta al cos tècnic del Barça

L'arribada d'Andrés Iniesta al Barça com a part del cos tècnic de Hansi Flick no sols seria un moviment simbòlic, sinó també estratègic. Andrés Iniesta aporta una visió única del joc, un profund coneixement de la filosofia del Barça i una relació propera amb els jugadors joves. La incorporació podria enfortir encara més el projecte de Hansi Flick i ajudar a consolidar una era d'èxits continuats per al club.

El possible retorn d'Andrés Iniesta al Barça com a entrenador és emocionant per a tots els culers. El seu historial i el seu amor profund pel Barça fan que aquesta possibilitat sigui molt atractiva. Mentre les converses continuen, els fans del futbol espanyol espera amb ànsies la confirmació que una de les seves llegendes més importants torni per tornar a contribuir, aquesta vegada des de la banqueta.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: