Luis Enrique amb l'escut del FC Barcelona al fons i amb cara de sorpresa

FUTBOL

Luis Enrique vol 4 fitxatges del Barça i un vell desig de Joan Laporta

Amb la sortida de Kylian Mbappé, la davantera del PSG té problemes i Luis Enrique farà tot el possible per solucionar-los

Luis Enrique travessa un dels pitjors moments de tota la història del PSG, la marxa de Kylian Mbappé. El davanter va comunicar, fa uns dies, que aquesta temporada és la darrera i que ja no hi seguirà. A més d'això, els parisencs no veuran ni un euro, ja que s'acaba el contracte i no ha donat peu a una venda abans d'hora.

A més, fa pocs dies s'ha filtrat que ja té un acord signat amb el Reial Madrid des de fa setmanes. Però, per ara, no hi ha hagut declaracions per cap de les dues parts, i no n'hi haurà fins a final de temporada. Davant d'aquesta situació, Luis Enrique ja pensa com reforçar l'ofensiva: Marcus Rashford i uns altres del FC Barcelona són els favorits.

Qui són els favorits de Luis Enrique?

Luis Enrique ha pensat en Marcus Rashford com el seu possible nou fitxatge, ja que és un dels millors davanters del món actualment. Ocupa la posició d'extrem esquerre i el valor de mercat puja fins als 70 milions d'euros; quantitat a què el PSG, actualment, pot fer front. La segona opció del tècnic espanyol per reforçar l'atac és Lamine Yamal, la jove promesa del FC Barcelona que juga d'extrem dret.

El futur de Lamine Yamal és esperançador i Luis Enrique ho sap, de manera que farà tot el possible per aconseguir-lo. Ara com ara, el davanter és un intocable del FC Barcelona i hi veuen el futur de l'entitat, així que no pensen a vendre'l. Així i tot, en certs moments s'ha parlat d'una possible sortida si el salari no millora en els pròxims temps.

La tercera, quarta i cinquena opció són Pedri González, Fermín López i Frenkie de Jong; es vol muntar un nou mig complet. És comprensible, ja que aquests són, en gran part, els millors jugadors de l'entitat catalana. L'únic de la llista que potser Joan Laporta consideraria vendre és Frenkie de Jong, però no per menys de 100 milions.

Joan Laporta ha de decidir

Veient que el PSG anirà a buscar Marcus Rashford i diversos dels seus jugadors, el FC Barcelona ha de blindar els seus imprescindibles. El tema dels salaris també és important: és possible que diversos jugadors, en veure que tenen èxit, demanin unes condicions millors. Joan Laporta haurà de decidir si jugar-se-la o, per contra, anar a l'aposta segura i oferir més diners.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Marcus Rashford és un jugador que agrada a Joan Laporta, de fet, va sonar per al FC Barcelona fa un temps. Però, possiblement, la mala situació econòmica dels catalans no va permetre anar-hi. Haurem de seguir molt de prop el PSG de Luis Enrique per no perdre'ns res.