Primer pla d'Aitana Bonmatí
FUTBOL

El lleig gest dels aficionats del Barça Femení amb Aitana Bonmatí es torna viral

El Barça comença l'any amb victòria però amb un gest que no va agradar gens a les jugadores, especialment Aitana Bonmatí

El Barça Femení ha començat el nou any amb una victòria important al derbi davant el Llevant les Planes. Pluja de gols (9-1) al Johan Cruyff el dia de reis, on va caure algun regal. També va passar un gest que no va agradar gaire a les jugadores del Barça i del qual s'està parlant i molt a les últimes hores.

El lleig gest dels aficionats

Quan s'acaba el partit, gairebé sempre les jugadores van cap als aficionats per fer-se fotos amb ells i signar samarretes o altres objectes. Les futbolistes sempre estan agraïdes per l'afecte que reben de l'afició i elles, el que volen és donar-los les gràcies.

En aquest darrer partit, i com sempre, Aitana Bonmatí i altres companyes van anar a saludar l'afició. Aitana signava samarretes i la gent li llençava encara més samarretes, mòbils i llibres. Tots els objectes van caure a terra i la Pilota d'Or es va saturar.

El cabreig de Patri Guijarro

Patri Guijarro també va ser protagonista del que va passar. La jugadora ja va advertir en arribar que no li tiressin samarretes, però no li van fer cas. La futbolista signava samarretes i n'hi van llançar una a la cara. Patri es va enfadar en aquell moment i li va dir a l'aficionat ''Si me la llences, no te la signaré'', i li va tornar la samarreta.

Graham Hansen va ser una altra futbolista que va haver de tornar samarretes perquè la gent no parava de llençar-les. La jugadora va acabar de signar samarretes i se'n va anar al vestidor a causa de la persistència de la gent a llançar objectes.

El vídeo que està fent parlar

El vídeo on surten les tres protagonistes ha tingut molta impressió a les xarxes socials. Molts aficionats han defensat clarament la posició de les jugadores. Afirmen i reconeixen que si fan això, després les jugadores no es pararan a signar res i amb raó.

Altres, en canvi, critiquen la manera com contesten les jugadores o les males cares que posen quan els llencen coses perquè els signin. Hi ha diferents opinions de l'afició, però han de tenir una cosa clara. I és que les jugadores s'aclaparen i s'incomoden quan tenen aquest tipus de situacions.

L'afició s'alegra i s'emociona en veure una jugadora a prop. Les jugadores fan el que poden perquè un nen, una persona somrigui de tenir una foto o una signatura. El problema són les formes com es fan les coses.