Florentino Pérez mirant al davant una imatge del camp amb ovelles blanques i negres
FUTBOL

Una llegenda del Madrid s'ofereix com a fitxatge de gener: Florentino Pérez diu que no

L'estrella francesa no està còmoda al club i hauria demanat al president del Reial Madrid tornar al Bernabéu

El Madrid passa per un gran moment. Els resultats acompanyen i Carlo Ancelotti està veient com els jugadors estan complint a cadascun dels partits. Jugadors menys habituals a l'onze com ara Dani Ceballos o Brahim Díaz estan enamorant el Santiago Bernabéu.

D'aquesta manera, sembla que el Reial Madrid l'únic que pot necessitar a llarg termini és que els jugadors que actualment es troben de baixa es recuperin correctament i tornin al terreny de joc en la seva millor versió.

Una cosa que sembla que Florentino Pérez li hauria comunicat a Karim Benzema. El jugador francès va abandonar el Reial Madrid al mercat estiuenc de manera inesperada després de rebre una gran oferta de l'Al Ittihad d'Aràbia Saudita.

Pla mig curt de Karim Benzema tocant-se l'escut del Reial Madrid
Benzema troba a faltar Madrid | Europa Press

Tot i això, sembla que el Karim Benzema estaria penedit d'haver abandonat el Santiago Bernabéu tan aviat i, per això, hauria comunicat a Florentino Pérez el seu desig de tornar a fitxar pel Reial Madrid. Un desig que sembla una mica inversemblant per al francès, després de la resposta que hauria rebut del mateix Florentino Pérez.

Florentino Pérez diu "no" a Karim Benzema

El president del Reial Madrid no està disposat que Karim Benzema torni a vestir la samarreta del Reial Madrid.Florentino Pérez no guarda gaire bon record de la sortida sobtada del francès rumb a l'Aràbia Saudita, ja que hauria considerat que Karim Benzema no va actuar bé a la sortida.

D'aquesta manera, el president blanc hauria donat per fet que la presència de Karim Benzema al Bernabéu com a local hauria arribat al final. A més, cal tenir en compte que el Reial Madrid actualment està pendent de la situació del seu compatriota Kylian Mbappé.

Florentino Pérez parlant per telèfon i Karim Benzema amb cara de sorpresa
Benzema topa amb Florentino | Canva Pro

Un fuletó que no està sent del gust de Florentino Pérez, però és evident que el president encara té interès que el davanter del PSG acabi vestint la samarreta blanca. Altrament, la possibilitat de fitxar Erling Haaland procedent del Manchester City també s'ha plantejat dins de la directiva madridista.

Henderson i Firmino s'uneixen a Karim Benzema

El francès no és l'únic que vol tornar a Europa després de signar un contracte amb un club saudita. El britànic Jordan Henderson i el brasiler Roberto Firmino també estan descontents amb la seva situació. Els tres jugadors van arribar a l'Aràbia Saudita amb la idea de poder millorar el futbol que es practica al país.

Tot i això, l'entorn en què s'han vist involucrats no ha estat ni de bon tros del gust de les tres estrelles europees. Un futbol “amateur” que no sembla acontentar les ambicions dels grans d'Europa.