Muntatge de Mapi León amb escut Llevant
FUTBOL

La lesió de Mapi León provoca fitxatges al Barça Femení: el Levante UD, objectiu

La directiva culer es pot veure obligada a fer fitxatges després de confirmar-se l'abast de la lesió de la saragossana

La greu lesió que ha patit Mapi León ha capgirat els plans tant de Jonatan Giráldez com per a la secretària tècnica culer. La defensora de 28 anys era fins ara un pilar fonamental a la plantilla i sobretot a la línia defensiva de l'equip. Atès que la baixa de la jugadora es pot allargar fins als 10 mesos, la directiva es pot veure obligada a contractar una defensora per reforçar la plantilla.

En els darrers dies, un cop s'ha confirmat el període de baixa de Mapi León, han sorgit diversos rumors de possibles fitxatges per part del FC Barcelona. Jonatan Giráldez, qui està patint moltes baixes i sobretot en la línia defensiva, ha hagut d'utilitzar Engen com a central, tot i que la seva posició natural és el pivot. A més, Martina, que té fitxa del filial, però que s'ha mantingut en dinàmica del primer equip, ha assumit un rol protagonista els últims dies.

María Méndez, al radar del FC Barcelona, davant la lesió de Mapi León

Davant d'aquesta situació, tot fa indicar que el FC Barcelona s'haurà de moure al mercat de fitxatges per reforçar la línia defensiva de la plantilla culer. Els rumors que han sorgit els últims dies és que, María Méndez pot ser la millor col·locada per suplir la baixa de Mapi León. La defensora de la Unió Esportiva Levante està sent una de les més destacades de l'equip valencià i una de les líders de la defensa granota.

A l'actual temporada, María Méndez a la Lliga ha disputat 11 partits, dels quals ha sortit com a titular en tots, remarcant la importància de la jugadora. La quantitat de minuts que porta disputats fins ara, la jugadora puja fins als 955. La directiva culer que des de fa mesos té apuntat el nom de la jugadora, pot passar a l'acció per aconseguir el fitxatge.

María Méndez està molt ben posicionada per fitxar pel FC Barcelona. La lesió de Mapi León ha condicionat molt la planificació de la plantilla culer. La saragossana, quan torni, pot tenir competència a la defensa si finalment es produeix el fitxatge de María Méndez per l'entitat culer.