Dani Carvajal en primer pla amb el rostre seriós

FUTBOL

El lateral que substituirà Dani Carvajal està decidit, fitxatge el 2024 o 2025

El Reial Madrid no perd de vista el millor lateral dret del món, malgrat el gran rendiment del madrileny

El Reial Madrid està buscant relleus defensius de cara a la temporada que ve. Tota la defensa té una mitjana que ronda els 30 anys.

Per això, Florentino Pérez hauria deixat clar que al seu equip directiu que cal renovar completament les posicions. Davies sembla que serà el que ocuparà el lateral esquerre i Leny Yoro podria ser l'elegit per ocupar el centre de la defensa amb Éder Militao. El dubte estaria en qui serà l'escollit per cobrir la posició que actualment ostenta Dani Carvajal.

De moment, Dani Carvajal continua demostrant que, malgrat la seva edat, el rendiment continua sent l'òptim. També, el seu relleu està fent una gran segona volta. Lucas Vázquez ha aconseguit encaixar bé els partits en què ha hagut de suplir el madrileny.

Per aquests motius, serà complicat per a la directiva madridista trobar un relleu de garanties per a Dani Carvajal i Lucas Vázquez. Tots dos amb 32 anys rendeixen com si en tinguessin 25.

Una cosa que Carlo Ancelotti agraeix tenint en compte les lesions que han tingut lloc a la part defensiva. Entre els favorits de la directiva hi ha un jugador que no serà fàcil de convèncer perquè abandoni el seu equip actual.

Jeremie Frimpong és el favorit

La directiva del Reial Madrid busca un relleu per al lateral dret de cara a un futur no gaire llunyà en què l'edat de Dani Carvajal condicioni el seu rendiment.

A l'agenda del conjunt blanc el jugador que es troba en primera posició és l'holandès Jeremie Frimpong. El jugador del Bayer Leverkusen és considerat el millor del món en la seva posició actualment.

Els seus números no enganyen i Xabi Alonso sap que seria un drama de cara a la temporada que ve perdre els seus serveis. Tot i això, el conjunt alemany sap que el Reial Madrid podria dur a terme un gran desemborsament i això vindria molt bé per a les arques.

Jeremie Frimpong en un partit amb el Leverkusen
Jeremie Frimpong és un dels causants que el Bayer Leverkusen estigui invicte | Europa Press

El que és una evidència és que els 10 gols i les 10 assistències que el jugador porta aquesta temporada demostren la seva qualitat. Jeremie Frimpong aconsegueix combinar la faceta defensiva amb una gran explosivitat a l'hora d'atacar.

Una qualitat que agrada molt a l'entitat blanca i que podria situar-lo al Bernabéu la temporada que ve. De moment, la situació és complicada per al club blanc, ja que l'holandès té contracte fins a 2028 amb el Bayer Leverkusen. Un fet que no posarà gens barata l'operació de cara al pròxim mercat d'estiu.

Juni Calafat insisteix a Florentino Pérez

El cercapromeses de joves talents del Reial Madrid, Juni Calafat, hauria enviat un informe al president blanc sobre Jeremie Frimpong.

Muntatge Florentino Pérez amb Dani Carvajal
Florentino Pérez té clar que Dani Carvajal té data de caducitat | Europa Press

Juni Calafat considera que és el recanvi ideal per al lateral dret i, per això, Florentino Pérez hauria iniciat els tràmits per facilitar l'operació.

Lucas Vázquez podria ser-ne el gran perjudicat. El futbolista estaria taxat en uns 70 milions d'euros, cosa que podria provocar que el gallec fos sacrificat per abaratir l'operació.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: