Muntatge de Joan Laporta somrient amb Cancelo i Joao Félix de fons

Joan Laporta deixa clar que el Barça farà un esforç per fitxar 'els Joaos'

El president del club blaugrana es declara 'fan' dels dos portuguesos, cedits a Can Barça fins al juny del 2024

Tot just hem arribat a l' equador de la temporada oficial, però sembla que el president del FC BarcelonaJoan Laporta, ja té clar el full de ruta a seguir de cara al proper mercat de fitxatges d'estiu. Laporta ha reconegut, en una entrevista concedida a 'Catalunya Ràdio', que està molt satisfet amb l'evolució de l'equip de Xavi Hernández i fins i tot s'ha atrevit a assenyalar que el club “farà un esforç” perquè segueixin Joao Cancelo i Joao Félix.

Tots dos jugadors van arribar al club culer a finals del passat mercat d'estiu i ho van fer en qualitat de cedits, cosa que des de l'entitat es va veure com una solució a curt termini clarament influenciada per la situació econòmica. “Si segueixen jugant així, haurem de fer un esforç per fitxar els Joaos, però tot depèn del que digui Deco. Jo vull que sempre es quedin els millors amb nosaltres”, va assegurar Laporta.

Objectius clars a la Lliga i Champions League

Durant l'entrevista, Laporta també va confessar estar gratament satisfet amb la feina de la seva directiva. Una directiva que, segons la seva manera de veure, ha estat capaç de construir un Barça campió i aspirant a tot. “Al Barça ara tenim jugadors molt competitius. Tenim un equip molt més valorat al mercat que quan arribem nosaltres. Els nostres objectius són guanyar la Lliga i intentar guanyar la Champions League”, va apuntar Laporta.

¿Joan Laporta té dubtes amb Xavi Hernández?

Joan Laporta també va aprofitar el seu pas per la ràdio pública catalana per destacar la tasca del cos tècnic i de l'àrea esportiva , capitanejada per Deco després de la sortida de Mateu Alemany. En aquest sentit, el president va recalcar que “Deco té molt bona sintonia amb Xavi Hernández” i que, a títol personal, està molt content per “la forma extraordinària de dirigir” del tècnic de Terrassa.

Sigui com sigui, el que és clar és que Joan Laporta ho té tot perfectament estudiat: els objectius del club, la planificació esportiva... però el seu somni és poder comptar amb Joao Félix i Joao Cancelo per a la temporada que ve. Tots dos han caigut dempeus al FC Barcelona i Xavi Hernández segur que estaria encantat de comptar amb els seus serveis, veurem si el màxim mandatari culer troba la manera de poder costejar els seus fitxatges.