Lamine Yamal en primer pla amb una foto de Joan Laporta, el president del Barça.

FUTBOL

Lamine Yamal ja té ofertes de 4 guanyadors de la Champions per amenaçar el Barça

El davanter del Barça Lamine Yamal ja ha rebut propostes de 4 dels millors equips d'Europa i podria amenaçar el club que presideix Joan Laporta en cas que no es compleixin les seves peticions més peculiars

El Barça de Joan Laporta té diversos reptes importants al davant, però un passarà per retenir Lamine Yamal, la gran perla del club culer actualment. Amb Pau Cubarsí, un altre dels elegits per marcar una era al Barça, Lamine Yamal ha revolucionat el mercat i són diversos els gegants europeus que el tempten. Al Barça estan parcialment tranquils, ja que el seu agent és Jorge Mendes i el jugador té contracte en vigor, però els espanta un factor que moltes vegades és més que incontrolable.

Aquest factor és l'entorn del futbolista, una cosa conflictiva i que, com ja avancem a 'e-Notícies', ha deixat alguns episodis surrealistes des que ha entrat en escena mediàtica. Especialment generen dubtes les actituds del pare de Lamine Yamal, que ja s'hauria deixat voler per quatre equips guanyadors de la Champions League, que volen fitxar el talent culer.

Lamine Yamal ja va renovar el contracte amb el Barça, però al club asseguren que són diversos els gegants d'Europa disposats a pagar més de 200 milions per Yamal. Unes quantitats que el Barça ha rebutjat, però que els pròxims dies podrien començar a estudiar-se en funció de les necessitats del club. Lamine Yamal somia triomfar al Barça, però com tot futbolista vol guanyar i sap que, per ara, el club català de Laporta no és el millor lloc per fer-ho.

Preocupa l'actitud del pare de Lamine Yamal: Joan Laporta ja està molt pendent de la situació

Lamine Yamal és, sense cap mena de dubte, la joia més gran produïda per la Masia en els últims anys. L'extrem de 16 anys, de mare guineana i pare marroquí, es va criar al conflictiu barri de Rocafonda, a Mataró (Maresme, Catalunya). Tot i que Lamine Yamal és un futbolista encara en edat adolescent, fonts de dins del Barça destaquen la seva enorme maduresa, que el converteix en apte per competir a Champions.

Pla mig curt de Lamine Yamal celebrant un gol amb el FC Barcelona
Lamine Yamal vol triomfar al Barça, però tot podria canviar | Instagram, @lamineyamal

El camí de Lamine no ha estat fàcil i, probablement per això, avui està més preparat que mai per rendir en un context competitiu molt més que exigent. De fet, el Barça ja es va assegurar que el jove internacional amb la selecció espanyola absoluta residís a la Masia, per evitar així que es pogués 'descarrilar'. I tot perquè, el districte Rocafonda i el seu pare, no eren, precisament, dos factors poc condicionants a la seva carrera com a futbolista professional.

A tots els pares sempre els agradaria que el seu fill tingués el màxim protagonisme dins d'un equip i Mounir Nasroui no n'és l'excepció. El pare de Lamine Yamal confia molt en el talent del seu fill, però des del club blaugrana reconeixen que, potser, “té massa pressa”. Cosa que, com s'apuntava, no és un bon senyal tenint en compte històries passades i viscudes a Can Barça .

Mounir Nasroui també està preocupat, segons va poder contrastar 'e-Notícies', pels diners que l'agent Mendes va pagar per aconseguir els drets de Yamal i que s'ha quedat la mare. Una quantitat propera als tres milions d'euros dels quals el pare encara no n'ha vist res, factor que el molesta especialment. De fet, fonts del club també van confirmar certa 'preocupació' per aquest afany per veure avançar el seu fill, que aquests últims dies ha fitxat per la marca alemanya Adidas.

Un acord que, com repeteix el pare moltes vegades, s'ha tancat “perquè li donen més milions”. Una frase que s'ha sentit pels secrets de Montjuïc i que posa en alerta un Joan Laporta que haurà d'anar amb cautela per evitar qualsevol mena de daltabaix.

Lamine Yamal ja té ofertes de 4 guanyadors de la Champions per amenaçar el Barça

Al costat de Pau Cubarsí (17 anys, Girona), Lamine Yamal ja és un dels grans estendards d'un Barça que ja és, quatre anys després, als quarts de la Champions. Com tot gran talent, Lamine Yamal ja ha rebut propostes i trucades de 4 guanyadors de la UEFA Champions League. Parlem de quatre conjunts anglesos que, segons el portal especialitzat 'Fichajes.net', estarien disposats a pagar més de 100 milions d'euros per Yamal.

Aquests equips són el Manchester City, el Chelsea, el Manchester United i el Liverpool. El que més s'ha acostat a Yamal ha estat el conjunt 'xarxa', que busca fitxar durant aquest proper mercat de fitxatges per rellevar Mohammad Salah, de 31 anys.

A més de tots aquests conjunts, el PSG francès també s'hauria interessat a Lamine Yamal, que per ara només pensa seguir desenvolupant el seu talent al Barça de Joan Laporta. Ara només falta veure si el pare de Lamine Yamal tampoc entra en joc i respecta uns timmings que, ben portats, podrien alçar-lo cap al capdamunt del cel.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: