Lamine Yamal en primer pla mentre escolta l'himne d'Espanya

FUTBOL

Lamine Yamal diu què ha de millorar el Barça urgentment

El jugador del planter s'ha endut l'MVP del partit amb els dos gols al Granada en un xoc que ha finalitzat amb empat (3-3)

El Barça ha empatat contra el Granada (3-3) i deixa l'equip en una situació molt complicada per lluitar per la Lliga. Amb aquest resultat, el quadro culer finalitza la jornada tercer a la classificació amb 51 punts, a 10 del Reial Madrid. El quadro blanc és líder en solitari després de vèncer el Girona.

L'equip de Xavi Hernández no ha quallat un bon partit, i les bones sensacions que havien aparegut en els darrers matxs s'han esfumat. No hi ha tranquil·litat i el Barça és incapaç de controlar el joc i de ser sòlid en defensa.

L'única conclusió positiva que treu el Barça del matx és Lamine Yamal. El jugador del planter ha anotat dos gols i s'ha endut l'MVP del partit. Una jornada més, el '27' ha mostrat el talent que té, la desimboltura i la qualitat amb què està despuntant a Primera Divisió.

Lamine Yamal ha atès els mitjans després del matx i ha valorat el partit i la imatge de l'equip. "Ho hem intentat fins al final. És una oportunitat perduda. A continuar treballant".

Lamine Yamal diu quin és el problema que cal millorar de manera urgent

Sobre la seva evolució com a jugador i la rapidesa amb què està creixent, Lamine Yamal ha destacat la confiança de Xavi Hernández “M'està donant molt, estic molt agraït a ell. Però estic pensant més en l'empat i l'oportunitat perduda que en mi".

El Barça ha encaixat dos gols en només sis minuts, i ha estat preguntat per si algun dels gols rebuts es podria haver evitat. Lamine Yamal ha dit que “portem tota la Lliga encaixant aquests gols tan ràpid. És una cosa que hem de millorar urgentment d'aquí a final de temporada. És el que ens fa perdre punts”.

El jugador del planter, malgrat l'empat, continua confiant a guanyar La Lliga i creu que els altres equips es deixaran punts. "Encara queden partits, poden punxar els de dalt. Ho seguirem intentant, a veure les oportunitats que podem aprofitar", ha dit.

Així mateix, Lamine Yamal ha revelat el que ha dit Xavi Hernández al descans. "Que vam ficar més ritme, els teníem allà amb l'1-0 i havíem d'estrènyer més". Pel MVP, ha dit que està "agraït, és una cosa que t'agrada, però estic trista amb la derrota".