Jules Koundé mira al capdavant amb una mirada desafiant abans de sortir jugar
FUTBOL

Jules Koundé no jugarà més de lateral: Xavi demana un fitxatge de la Selecció del Brasil

El gal ja no jugarà més en aquesta posició perquè l'entrenador de Terrassa vol algú de la canarinha

Jules Koundé està sent, sens dubte, de les decepcions més grans de la temporada al FC Barcelona. El gal està exercint un rol més de lateral que, al capdavall, no és la seva posició natural, ja que ell és central. Per tant, és normal que el francès tingui problemes per ocupar aquest rol i posar-se la pell d'un defensa dreta.

Aquesta situació ha acabat llastrant l'equip de Xavi Hernández, que ha vist com han perdut partits per aquesta raó. Per aquest motiu, el Barça s'ha posat fil a l'agulla per buscar un altre defensa dret (a més de Joao Cancelo) i sembla haver trobat algú. Aquest, a més, té una certa característica particular.

I és que el jugador vol jugar al Barça i l'operació podria ser possible, encara que no factible. Això és degut a la manca de diners que disposa el FC Barcelona per realitzar aquesta operació i la dificultat que es pot tenir el club per baixar el preu. De tota manera, Joan Laporta i Deco no perden l'esperança.

Yan Couto, objectiu del Barça... que podia haver-ho estat abans

Aquest futbolista que interessa el FC Barcelona és el defensa del Girona FC Yan Couto, el qual és internacional amb el Brasil. Als 21 anys, el carioca s'ha convertit en una de les peces clau del líder de LaLiga EA Sports. Això, irremeiablement, ha cridat l'atenció d'alguns clubs preguntant per la seva situació, incloent-hi el FC Barcelona.

Tot i això, la sorpresa més gran ve quan, de boca del mateix Yan Couto vénen unes curioses declaracions. En aquestes, el brasiler va dir que esperava que, el 2020, el FC Barcelona el fitxés a ell, ja que va estar veient alguns equips europeus. No obstant, va ser una simple trucada la que va canviar el curs de la història.

"Quan vaig ser campió amb la Selecció del Brasil vaig visitar el Manchester City, el Bayern Munic i el FC Barcelona. Estava segur que anava al Barça, però Pep Guardiola em va trucar i les coses van canviar", va comentar Yan Couto al programa 'Canvi de Joc'. Després d'aquesta trucada, se'n va anar al Manchester City i va acabar cedit al Girona FC.

Això sí, Yan Couto ara només pensa en el present i gaudir de coses com el bon moment de l'equip. "Guanyar el Barça va ser un moment de màxima felicitat i eufòria per a tots, nosaltres i la ciutat ho hem gaudit moltíssim. Va ser un dia històric", va expressar el del Girona FC.

Yan Couto no és el primer jugador del Girona FC que s''ofereix' al Barça

La història de Yan Couto, irremeiablement, en porta una altra de fa no gaire temps i amb les mateixes característiques. És a dir, algú del Girona FC parlant sobre un possible canvi al FC Barcelona, i aquesta és la història d'Aleix García. El mitjà va parlar en una entrevista per a Movistar dient que li agradaria jugar al FC Barcelona.

Aleix García amb l'escut del FC Barcelona
Aleix García va ser el primer a deixar-se voler pel Barça | @gironafc

"M'agradaria jugar al Barça, és el club que he seguit des de petit i que sempre m'ha agradat", va comentar el 9 de desembre Aleix García. Al final, el mateix mitjà, davant de l'enrenou que es va generar una vegada que van sortir les declaracions, va haver de disculpar-se pel que va passar i rectificar.

"M'agradaria aclarir les paraules que vaig dir, només recolzava un gran amic com és Oriol Romeu. En cap moment vaig dir que jo me n'aniria amb els ulls tancats; la meva situació i la d'ell són totalment diferents. Em sap greu si algú s'ha sentit ofès; 'estimo' el Girona", va comentar el tarragoní.