Jude Bellingham amb els braços oberts celebrant un gol
FUTBOL

Jude Bellingham revela que és el que més li agrada de Carlo Ancelotti

L'atacant ha caigut dempeus al Santiago Bernabéu i vol quedar-se molts anys al conjunt blanc

Jude Bellingham està gaudint com el que més al Reial Madrid. L'atacant va arribar procedent del Borussia Dortmund amb el cartell d'estrella, però la realitat és que ha superat totes les expectatives i s'ha convertit en el líder. Fins i tot per damunt de Vinícus, l'afició l'idolatra i se sent com a casa malgrat que porta tres mesos.

Belligham ha admès que arribar al Reial Madrid l'ha "millorat com a jugador". El que valora més és que "estar a prop d'aquestes mentalitats i qualitat de jugadors et porta a un nou nivell mental, físic i tècnic". Clar està que és veritat, perquè ho està demostrant sobre la gespa.

També ha tingut elogis pel seu entrenador, Carlo Ancelotti. D'ell ha dit que li encanta "la llibertat que em dona", i que li ha trobat la posició on es veu més. En definitiva, que està més feliç que mai al Reial Madrid i que vol quedar-se "els propers 10-15 anys de la meva vida".

Jude Bellingham celebra un gol

Jude Bellingham s'ha guanyat ràpidament el madridisme

Les seves declaracions són fruit d'un amor correspost a primera vista. L'afició l'adora i ell a ells. Els seus gols han estat el detonant d'una relació immillorable que ha fet oblidar Karim Benzema tot i no ser davanter.

Jude Bellingham ja porta 10 gols en 10 partits amb el Reial Madrid. Una autèntica barbaritat tenint en compte que l'any passat va ser el millor any golejador, i que va anotar-ne 12 en gairebé 40 duels. L'anglès només té 20 anys i, des que va debutar al futbol professional, se li ha anat intuint cada cop més un talent per al gol.

Aquest curs l'està explotant perquè Ancelotti li permet arribar molt més a àrea i a zones de remat. A més, el gran inici i la lesió de Vinícus l'han convertit en el referent i així se sent sobre el camp. El jugador més determinant de l'onze i el que ja ha tret d'infinitat de problemes l'equip.

Bellingham, un actiu a l'alça

El '5' del Reial Madrid va arribar al club al juliol per 103 milions, i en aquest breu període de temps ja ha pujat el seu valor fins a 150. El seu contracte és llarg, fins al 2029, quan tindrà 26 anys i estarà a la millor edat de la seva carrera. Florentino té un diamant i sap que l'ha de cuidar.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: