Joselu celebra el seu gol contra la Reial Societat
FUTBOL

Joselu no és Jovic ni Mariano, les seves estadístiques donen la raó a Florentino Pérez

El davanter espanyol es proclama indiscutible per al cos tècnic

El Reial Madrid torna a liderar la taula de LaLiga gràcies a la victòria aconseguida a Montilivi davant del Girona FC. L'equip de Carlo Ancelotti va fer un partit molt seriós en què ràpidament es va avançar al marcador amb un gol de Joselu a passada de Jude Bellingham. Minuts més tard, un córner tirat per Kroos i rematat per Tchouaméni va acabar per enfonsar el pla futbolístic de Míchel. El 3-0 ho va anotar Jude Bellingham al minut 71, donant per sentenciat el matx abans d'hora.

Dos dels golejadors del Reial Madrid contra el Girona s'han proclamat com les referències ofensives de l'equip de Carlo Ancelotti. L'equip madridista ha aconseguit set victòries en vuit ocasions amb un Joselu en forma i partint com a titular a la meitat dels partits disputats.

Joselu es proclama com el líder ofensiu del Reial Madrid

Joselu és el segon màxim golejador del Reial Madrid a LaLiga amb quatre gols, només per darrere de Jude Bellingham, que en té sis. Carlo Ancelotti té en gran estima el davanter espanyol, que en pocs partits ha aconseguit consolidar-se com un fix. És cert que la lesió de Vinícius ha afavorit que hagi comptat amb minuts, però n'han estat el rendiment i els gols els que l'han posat com a protagonista.

Joselu va arribar al Reial Madrid amb la idea de ser suplent, d'ocupar el rol que al seu dia van tenir Jovic o Mariano. Però finalment, l'espanyol ha aprofitat les seves oportunitats i el fet que Florentino Pérez no acudís al mercat de fitxatges per reforçar la davantera. La transcendència del davanter és important a l'esquema de Carlo Ancelotti, ja que ajuda a fixar els centrals rivals i els seus companys es beneficien dels espais que deixa.

Joselu en tot just 9 partits que ha disputat amb la samarreta del Reial Madrid, ja ha aconseguit donar un millor rendiment que Jovic, pel qual van pagar 60 milions d'euros. El serbi en 3 temporades només va poder anotar tres gols i va deixar molt males sensacions. D'altra banda, Mariano també va arribar amb grans expectatives a la seva segona etapa com a madridista, però la seva productivitat va ser pràcticament nul·la. Amb el bon rendiment del davanter espanyol, Florentino Pérez ha pogut posar fi als dubtes sobre si la plantilla necessitava reforçar-se amb un altre atacant.

Joselu està feliç de ser al Reial Madrid

Joselu, sabedor que es troba en un molt bon moment, es mostra content en roda de premsa: "Estic amb molta confiança. Aprofito els minuts que em dona el míster, soc aquí per ajudar perquè per això he vingut. El dia a dia és increïble, els companys i tots m'han acollit molt bé des del començament."

Joselu es troba molt feliç de poder jugar al Reial Madrid. "És l'equip de la meva vida, on un lluita per poder ser. He tingut la sort fa deu anys d'estar aquí i per mi és el més gran que hi pot haver per a un futbolista. Estic vivint la meva segona o tercera joventut, ho estic gaudint moltíssim."

El Reial Madrid torna a dormir com a líder de LaLiga com a mínim una setmana més. Carlo Ancelotti va aconseguir trencar la ratxa que tenia davant del Girona, ja que era l'únic equip que no havia aconseguit vèncer des que és a la capital espanyola. Joselu s'ha guanyat la confiança del tècnic i l'agraïment per part dels madridistes, que estan contents de tenir-lo a la plantilla.