José Mourinho somrient al costat de l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

José Mourinho, disposat a tapar el forat més gran del FC Barcelona amb un fitxatge

L'entrenador portuguès sembla estar interessat en un jugador culer que no passa pel seu millor moment a la dinàmica culer

L'AS Roma sembla estar disposada a aconseguir la contractació d'un jugador culer, segons informen des de la premsa italiana. José Mourinho sembla haver posat el seu ull en un membre del FC Barcelona, que les últimes setmanes no està tenint gaire participació en l'esquema de Xavi. I és que tot fa indicar que l'exentrenador del Reial Madrid pretén aconseguir el fitxatge d'un jugador que a l'estiu il·lusiono diversos culers.

José Mourinho vol millorar la plantilla d'AS Roma amb l'arribada d'Oriol Romeu a l'equip romanista. El nascut a Ulldecona no està travessant el millor moment des que arribés de nou al FC Barcelona i en comparació a l'inici de temporada, els seus minuts s'han vist reduïts. Des que caigués lesionat De Jong el mes de novembre, l'experimentat pivot va patir una baixada al nivell que li ha provocat passar desapercebut els últims mesos.

José Mourinho vol incorporar Oriol Romeu

Oriol Romeu va formar una bona dupla al centre del camp amb De Jong durant el primer mes de competició. La manca d'un company que l'ajudava a treure la pilota amb seguretat ha provocat que el pivot hagi tingut pèrdues importants que han provocat gols i, per tant, el jugador ha perdut confiança en si mateix. Ningú no pot posar en dubte que el català té talent, la temporada passada va ser una de les revelacions del curs pel bon rendiment que va oferir. Per això mateix, Xavi Hernández i Joan Laporta van optar per fer el fitxatge.

Atès que Oriol Romeu sembla estar mentalment bloquejat, la millor opció perquè recuperi el jugador les bones sensacions del curs passat, és que surti de la dinàmica culer. José Mourinho sembla estar interessat a incorporar-lo i el seu fitxatge tindria molt de sentit en clau de l'estil de joc que proposa el tècnic portuguès. L'equip romà sembla que està disposat a demanar la seva cessió per afrontar la segona part de la temporada amb un pivot que els permeti lluitar per entrar en competició europea.

Xavi pot negar-li a José Mourinho l'arribada d'Oriol Romeu

Joan Laporta podria accedir que Oriol Romeu sortís del vestidor, ja que així el club podria fer fitxatges al mercat hivernal. La massa salarial de la plantilla està excedida i la sortida del jugador d'Ulldecona podria fer que el president pugui reforçar la plantilla.

Tot i això, si Xavi no té assegurada que es produirà l'arribada d'un pivot, és probable que no deixi sortir Oriol Romeu. Per tant, José Mourinho es quedaria sense el seu jugador desitjat i hauria de posar el seu objectiu a un altre pivot.