Alejandro Balde en primer pla amb Joan Laporta i Jorge Mendes, amb un micròfon cadascun, posen al seu costat
FUTBOL

Jorge Mendes i Joan Laporta prenen una decisió sobre Alejandro Balde i els fitxatges

Alejandro Balde no passa pel millor moment de la seva carrera professional i el club ha pres una decisió després de la reunió entre Joan Laporta i Jorge Mendes

Alejandro Balde va ser un dels jugadors més importants la temporada passada, però la situació és diferent ara. El lateral del Barça ha baixat el rendiment i, malauradament, va caure lesionat en un partit contra el Vila-real CF. Joan Laporta i la seva directiva hi confiaven molt, però ara tot és diferent.

Alejandro Balde ha de tornar més fort que mai

Alejandro Balde és un jove de 20 anys de molta qualitat, no n'hi ha gaires que tinguin tantes capacitats com ell. Malgrat que ara el seu rendiment és més baix, segurament aconseguirà recuperar-se de la lesió i tornarà millor que mai. Es va lesionar del tendó del bíceps femoral de la cama dreta i va ser operat, i no tornarà fins a l'estiu.

Alejandro Balde mira a càmera mentre beu aigua

Es creu que podrà començar la pretemporada amb total normalitat, així que aquest serà el seu moment per demostrar que no l'han de vendre. Molts equips de la Premier League estan interessats en Alejandro Balde, per exemple, el Manchester City, Arsenal i Aston Villa. També podrien sumar-se altres entitats a la licitació si el defensor torna en plenes condicions.

Alejandro Balde té una clàusula de 1.000 milions d'euros, per la qual cosa no pot anar-se'n si el Barça no ho permet. Abans el veien com a intransferible, però, si arriba una oferta de més de 70 milions, podrien plantejar-li-ho. La mala situació econòmica del club no perdona i Joan Laporta ha de fer una gran venda de cara a la temporada que ve.

De fet, Joan Laporta es va reunir fa uns quants dies amb Jorge Mendes, el representant d'Alejandro Balde. Aquesta trobada va estar encarada cap a purs negocis i ofertes, que no són poques precisament. Però, a més, una de les conclusions de la reunió va ser que el Barça estaria disposat a escoltar ofertes pel lateral tot i tenir una de les clàusules més altes de l'equip.

Joan Laporta no ho té clar amb Alejandro Balde

És clar que el Barça necessita fitxar diversos jugadors de nivell per intentar quedar als millors llocs de les competicions. Alejandro Balde podria ser l'esperança del president, ja que podrien pagar molts diners per ell. Jorge Mendes és el representant del lateral, i de molts altres, i ja s'ha reunit amb les altes esferes del club català.

Alejandro Balde és el futur del Barça i la seva venda podria ser un error molt gran. Això és el que causa dubtes a Joan Laporta, però, si arriba una gran oferta, s'ho pensarà. Encara és molt aviat per treure'n conclusions, però aviat coneixerem més detalls sobre aquest tema.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: