Muntatge d'Oriol Romeu amb Laporta

FUTBOL

Joan Laporta veta el somni d'Oriol Romeu a darrera hora, fitxatge prohibit

El president culer conscient que no arribarien noves incorporacions, no va poder acceptar la petició del jugador

Oriol Romeu no està aconseguint tenir el protagonisme que ell segurament esperava haver tingut. El d'Ulldecona va començar la pretemporada, un dels quals va oferir un nivell sorprenent sota les ordres de Xavi Hernández. Les seves grans actuacions van provocar que durant les primeres jornades de la lliga l'experimentat jugador fos titular.

Oriol Romeu va arribar al FC Barcelona amb la intenció de suplir Sergio Busquets. Tot i que Xavi Hernández havia proposat Joan Laporta, altres noms, la delicada situació econòmica que veig el club va impedir fer els desitjos de l'entrenador. El tècnic, que al final no arribarà cap substitut de Busquets, va optar per donar validesa a l'arribada d'Oriol Romeu.

Oriol Romeu va demanar sortir del FC Barcelona

En jugar al centre del camp amb De JongOriol Romeu va oferir un nivell força bo. L'expectativa de la seva arribada eren realment baixes, el jugador per moments va arribar a superar-les. Tot i això, des que caigués lesionat, el neerlandès el viu de català. Ha passat desapercebut per a Xavi Hernández.

Les crítiques cap a Oriol Romeu han estat molt altes per part de l'afició. El català ha intentat capgirar la situació, però últimament amb prou feines ha tingut minuts. Això ha provocat que durant les últimes setmanes de mercat ell fos un dels candidats a abandonar la disciplina culer.

Joan Laporta va tancar la porta a Oriol Romeu

Es va dir que el Besiktas era un dels interessats al centrecampista d'Ulldecona. Però Oriol Romeu no tenia la intenció d'anar a Turquia, tot i tornar a la dinàmica culer en finalitzar la temporada actual. Davant la seva negativa, les últimes hores del darrer dia de mercat, es va rumorejar que el Girona volia tornar a comptar amb el pivot a la segona part de la temporada.

Però com que Joan Laporta no va poder acontentar Xavi amb l'arribada d'un nou pivot, va tancar les portes a Oriol Romeu. El català, en aquest cas, sí que havia mostrat voluntat de tornar al club gironí, però la falta d'efectius a la línia medul·lar culer, ho van impedir. Amb la finestra de fitxatges ja tancada, el nascut a Ulldecona formarà part de la plantilla culer com a mínim fins al final de temporada.

Si la seva participació continua sent poca, és probable que el català demani sortir el pròxim estiu. En aquest cas, el Girona tornaria a estar interessat en el pivot, atès el gran nivell que va oferir.