El president del FC Barcelona, Joan Laporta, en primer pla amb una foto on apareix l'entrenador alemany Hansi Flick.
FUTBOL

Joan Laporta va tancar el fitxatge i ara es burla del Barça: Flick vol fer-lo fora ja

Joan Laporta va tancar el polèmic fitxatge d'un jugador que s'ha burlat del Barça i Hansi Flick ara exigeix fer-lo fora

El Barça, amb l'alemany Hansi Flick controlant els comandaments de la nau del primer equip culer, ja treballa a diversos fronts oberts abans que arrenqui el mercat de fitxatges. Tot i que el Barça es troba en una situació econòmica una mica peculiar, el cert és que Hansi Flick és força optimista amb les opcions del club al mercat. En aquest sentit, Flick té un gran objectiu entre cella i cella: reforçar la plantilla i donar sortida a futbolistes intranscendents i poc compromesos, per molt que agradin Joan Laporta.

En aquesta línia, Hansi Flick ha entrat en còlera per unes declaracions d'un fitxatge que havia tancat i lligat, personalment i de manera unilateral, el president del Barça, Joan Laporta. L'alemany ha escoltat aquestes declaracions, les quals lloen un crac mundial del Reial Madrid, i ja s'ha posat fil a l'agulla perquè el Barça el fulmini. Joan Laporta va ser l'encarregat de lluitar per tancar el fitxatge, però Hansi Flick no vol que ningú li imposi res i, per tant, vol que el Barça faci marxa enrere.

Hansi Flick saluda amb la mà dreta enlaire

El Barça arrenca el seu camí al mercat de fitxatges estival amb molts més dubtes que certeses i, per si no fos poc, un nou fitxatge del Barça està donant problemes. Hansi Flick és conscient que el Barça necessita tornar al camí de la victòria i, per tant, només vol comptar amb futbolistes implicats i de la seva confiança. Joan Laporta va decidir tancar un fitxatge sense el consentiment del DT alemany i ara Hansi Flick exigeix que aquest jugador no formi part del seu nou projecte a Can Barça.

Hansi Flick, molest amb l'actitud del nou gran fitxatge de Joan Laporta: "No es pot permetre al Barça..."

El nou projecte de Hansi Flick a Can Barça ja ha arrencat i, per tant, el club culer ja fa acte de presència al mercat de fitxatges d'estiu. S'espera que els moviments a la Ciutat Comtal no cessin fins al final del període de fitxatges, però la veritat és que el Barça haurà de vendre molt bé per fitxar. Joan Laporta ja sap que fitxar amb normalitat serà més aviat complicat, però Hansi Flick entén que si es tanquen operacions molt interessants, el club tindrà prou marge per reforçar-se substancialment.

En els seus primers dies com a nou tècnic del Barça, Hansi Flick està donant molt de protagonisme a les noves normes disciplinàries de la primera plantilla. Després d'observar el funcionament del Barça de Xavi, Hansi Flick va acabar determinant que el Barça estava molt acomodat i que, d'ara endavant, seria molt important recuperar la disciplina. Una disciplina que, com no podia ser d'una altra manera, també passa per exigir que Joan Laporta no tanqui fitxatges de manera unilateral i sense el consentiment del nou entrenador.

En aquest sentit, hi ha un jugador del gust de Laporta que ha fitxat pel Barça i que, aquestes últimes hores, ha posat en xarxes lloant un fitxatge del Madrid. Hansi Flick ja ho ha vist i, per tant, li ha demanat a Joan Laporta que tracti de cancel·lar un acord que, si no estava tancat, estava més que avançat.

Joan Laporta va tancar el fitxatge i ara es burla del Barça: Flick vol fer-lo fora ja

El Barça, ja capitanejat per l'entrenador alemany, Hansi Flick, ja treballa per assegurar els seus primers moviments de cara al proper mercat de fitxatges estival. En aquest sentit, el club que presideix Laporta ja ha dissenyat el seu full de ruta, que passarà, inevitablement, per la venda de futbolistes que tinguin mercat i que generin plusvàlues. Com calia esperar, el Barça haurà de vendre diversos dels seus actius més interessants, però ara també podria començar a cancel·lar acords a causa de males actituds lluny de la gespa.

Hansi Flick vol que, d'ara endavant, tots els fitxatges que tanqui el president del Barça, Joan Laporta, comptin amb la seva aprovació total. En aquesta línia, Hansi Flick ja s'ha adonat de les paraules d'un futbolista de la plantilla del Barça que, després de la seva actitud, té moltes opcions d'acabar sortint. Parlem d'un jugador que ha estat cedit al Barça i que ha llançat una qüestionable picada d'ullet cap al Reial Madrid de Florentino Pérez.

Parlem, ni més ni menys, que del lateral portuguès cedit pel Manchester City Joao Cancelo. Joan Laporta, que manté una gran relació amb l'agent de Joao Cancelo, Jorge Mendes, tenia gairebé tancada la continuïtat del lateral, però ara tot podria canviar radicalment. En aquestes últimes hores, Cancelo ha declarat que és fan de les celebracions de Kylian Mbappé, flamant nou fitxatge del Reial Madrid, cosa que no hauria agradat gens a Hansi Flick.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: