Joan Laporta parlant per un micròfon al costat d?una bandera d?Aràbia Saudita
FUTBOL

Joan Laporta segueix molt pendent del crac del Barça que brilla a l'Aràbia Saudita

El president culer busca fórmules per millorar la plantilla i segueix de prop l'evolució d'un exculer a l'Aràbia


El FC Barcelona es troba immers en una crisi financera que ha impactat significativament en la seva capacitat per fer incorporacions al mercat de fitxatges. La situació econòmica del club culer és delicada, i s'estima que per poder afrontar nous fitxatges la directiva ha de desprendre's de diversos actius importants. Les informacions assenyalen que l'objectiu principal és recaptar prop de 200 milions d'euros.

Davant d'aquesta difícil conjuntura, el Barça ha posat els ulls sobre Álex Collado, que actualment es troba a l'Aràbia Saudita defensant els colors de l'Al-Okhdood. El davanter, que va sortir del Barça l'estiu passat amb direcció al Betis, va ser cedit a l'equip saudita abans de començar la temporada. No obstant això, el club català va decidir reservar-se el 20 % dels drets del jugador en cas de ser traspassat en el futur.

Álex Collado brilla a l'Aràbia Saudita

En aquesta campanya, Álex Collado ha brillat amb llum pròpia a la lliga saudita, i s'ha consolidat com un dels extrems més influents del campionat. Amb un total de 2.454 minuts disputats en 30 partits fins ara, el jove del planter ha demostrat el seu talent i potencial en cada matx.

Álex Collado jugant un partit a Aràbia Saudita

Tot i tenir contracte amb el Reial Betis fins a 2029, s'espera que Collado torni a la disciplina de l'equip andalús en finalitzar la cessió a l'Aràbia Saudita. Ara bé, en cas que l'equip bètic decideixi traspassar-lo, el Barça rebria el 20 % del total pel percentatge dels drets del jugador que conserva.

Álex Collado tornarà al Betis el pròxim curs

La possibilitat de recaptar diners amb la venda d'Álex Collado representa una opció interessant per a la junta directiva de Joan Laporta en aquests temps difícils. El seu rendiment destacat a l'Aràbia Saudita i el potencial que ha demostrat tenir podria causar interès en diversos clubs. De moment, el del planter culer tornarà al Betis i allà haurà de demostrar la seva vàlua davant de Manuel Pellegrini.

El Barça, que no sembla estar interessat en la seva tornada, segueix de prop l'evolució d'Álex Collado a l'Aràbia Saudita, conscient que el possible traspàs podria suposar un alleujament econòmic per a l'entitat. Amb això podria sorgir la possibilitat de reforçar l'equip en un moment complicat. El futur del jove extrem català és incert, però el seu talent no passa desapercebut al panorama futbolístic internacional, veurem on acaba jugant el curs que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: