Joan Laporta en primer pla amb l'escut del València CF de fons
FUTBOL

Joan Laporta descarta un fitxatge gratis: prefereix portar el crac del València

El president necessita reforços i ha fet un intercanvi d'última hora a la llista de prioritats

Joan Laporta està preparant-se per al pròxim mercat de fitxatges i està estudiant el panorama general. Al costat de Deco, el president vol aprofitar qualsevol oferta que hi hagi, sense deixar-ne escapar cap. El Barça passa per un mal moment econòmic i, segons quins fitxatges, no els pot afrontar com fa uns anys.

Abans de la destitució de Xavi Hernández, el Barça tenia pràcticament tancada una incorporació gratis que aportaria veterania. En incorporar-se Hansi Flick, els moviments han pres un rumb diferent i s'ha deixat de banda el jugador amb qui s'havia arribat a un acord. Ara, Joan Laporta i la seva directiva van a la caça de la jove promesa del València.

Joan Laporta el vol al Barça

Joan Laporta ha portat diversos fitxatges interessants aquests darrers anys, però Hansi Flick necessita alguna cosa més. En teoria, els blaugranes estan a prop de complir amb la normativa 1/1 del Fair Play financer, i per això aviat podran fitxar. El Barça vol un pivot defensiu, però les negociacions amb qui tenien acordat un contracte verbal ja han caducat.

El Barça tenia Guido Rodríguez, que acaba contracte amb el Reial Betis aquest estiu, gairebé tancat. Joan Laporta i l'argentí van acordar que, un cop passat el 31 de maig, el migcampista podria negociar amb unes altres entitats. Finalment, sembla que els culers no el volen i van a buscar Javi Guerra, la promesa de Mestalla.

Javi Guerra durant un partit amb el Valencia CF fent una passada

Javi Guerra ha signat una gran temporada al seu club i ja ha despertat l'interès de conjunts rellevants a escala europea. El migcampista pot jugar en atac i en defensa, de manera que encaixaria genial a l'equip culer. Malauradament, té una clàusula de 100 milions, així que el Barça haurà de negociar si el vol ja.

Javi Guerra és el favorit del Barça

Javi Guerra té contracte fins a 2027, però no se sap si Joan Laporta està disposat a esperar. Sembla que el president vol tancar-lo aquest mateix estiu, ja que ha prescindit de Guido Rodríguez. El del Betis no ha rebut més notícies per part del Barça i s'entén que la incorporació no prosperarà.

Joan Laporta haurà d'escollir entre pagar 100 milions d'euros o esperar tres anys. Encara que els 100 'quilos' són negociables, és poc probable que els valencians rebaixin molt el preu de Javi Guerra. Sabrem més sobre la seva possible incorporació durant els pròxims mesos.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: