Joan Laporta mira de reüll amb l'escut del FC Barcelona al fons
FUTBOL

Joan Laporta, contundent, assegura que la Lliga està adulterada

El president del FC Barcelona ha assenyalat que el Reial Madrid ha aconseguit punts "beneficiant-se de decisions arbitrals" i no entén el gol anul·lat a l'Almeria al Bernabéu

El president del FC Barcelona, Joan Laporta , ha tornat a carregar contra l'arbitratge després de la polèmica del Reial Madrid 3-2 Almeria. En una entrevista a 'Mundo Deportivo', el dirigent s'ha mostrat contundent i ha deixat forts titulars sobre això.

Laporta ha explicat que el club ha presentat una queixa formal a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i que el seu president, Pedro Rocha , prendrà cartes a l'assumpte. "No es pot adulterar la competició més amb decisions com les de diumenge passat al Bernabéu" , ha assegurat. També ha sostingut que “estem veient unes situacions que ens estan preocupant molt i que de seguir així, serà molt difícil que aconseguim els objectius”.

Joan Laporta ha declarat que "ja són una sèrie de punts que ha aconseguit el nostre rival beneficiant-se de decisions arbitrals" , i ha remarcat que "nosaltres estem acostumats a això". "Ja de sempre lluitem contra els elements, que sabem quins són", però que aquesta vegada "estaven sent massa evidents i per això la nostra queixa formal a la Federació", ha afirmat.

Joan Laporta assegura que va veure els seus jugadors preocupats per això del Bernabéu

El màxim dirigent blaugrana també ha parlat sobre la plantilla del Barça, i ha explicat que el preocupa “la moral dels nostres jugadors”. Ha destacat el bon matx de l'equip contra el Betis i que van fer "un bon joc i estem orgullosos de com va ser perquè es van marcar gols", però que va veure "els jugadors preocupats per això del Bernabéu" .

"Jo sóc un president que no m'amago de fer front a les situacions, i penso que he d'alçar la veu en aquest cas perquè veig una injustícia". "Els que tenen la responsabilitat de solucionar aquest tema prenguin cartes de l'assumpte i prenguin decisions per corregir-ho", ha asseverat Joan Laporta.

Laporta no entén el gol anul·lat a l'Almeria

De totes les jugades controvertides, Joan Laporta no entén el gol anul·lat a l'Almeria, que hauria suposat el momentani 1-3 per als andalusos.

"Veig que Bellingham agafa de la samarreta el jugador contrari. Hi ha un detall que per als que hem jugat a futbol crec que això és il·lustratiu: quan Bellingham és a terra mira així de reüll l'àrbitre, com dient “a veure si ho he enganyat o no ho he enganyat” , ha dit, segons Joan Laporta, “és un gol legal”.