Ter Stegen amb un gran somriure mirant al capdavant

FUTBOL

Inter i Betis, amics de Ter Stegen, rivals del Barça: en joc un fitxatge de 30M€

El Barça busca al mercat una peça clau per donar competitivitat sota pals, i té al cap el candidat ideal

El Barça té decidit fer canvis profunds de cara a la temporada següent. Alguns dels actuals futbolistes hauran d'anar-se'n i n'arribaran altres de més preparats, com passa després de l'absència de Ter Stegen amb Iñaki Peña. Independentment de qui sigui l'entrenador, el nou projecte naixerà amb aire fresc i noves cares.

Deco tractarà que el Barça tingui totes les posicions doblades a un nivell apte per competir per tot. Aquest any els han penalitzat molt les lesions i tenir una plantilla curta, i té clar que no es tornarà a repetir. Sens dubte això ha permès donar oportunitat a molts més joves, però tenen clar que de normal no ha de ser per necessitat sinó per convicció.

Una de les posicions afectades durant aquest primer tram de lliga ha estat la porteria. Ter Stegen es va lesionar durant tres mesos i Iñaki Peña li ha hagut de suplir sense un rendiment gaire bo. L'ex del Galatasaray i del planter ha acusat la pressió i no n'ha donat la millor versió en els moments clau.

El Barça busca competència per a Ter Stegen

Les actuacions d'Iñaki Peña podrien haver-lo sentenciat si així ho decideix Deco. Com a mínim, internament s'estaria buscant un porter suplent capaç de resoldre els problemes actuals i posar en dificultats Ter Stegen. El jugador del planter no ha convençut i el club té un nom a l'agenda marcat en vermell.

Muntatge Iñaki Penya amb Marc Andre Ter Stegen
Iñaki Peña no rendeix com s'esperava | Europa Press

És l'actual Zamora de Primera Divisió i s'ha destapat davant dels ulls del món amb les parades. El seu equip, amb el vistiplau del Girona, també és revelació a Primera, i ho està fent de faula. Tant, que ha cridat l'atenció d'altres grans a part del Barça.

Parlem d'Álvaro Valles, actualment a Las Palmas de García Pimienta. Porta tota una vida a Las Palmas i ha sorprès amb la seva posada en escena en la seva primera experiència a la màxima categoria. Això sí, qui el vulgui haurà de pagar, ja que ha aconseguit els minuts mínims disputats per renovar automàticament fins al 2025.

Álvaro Valles, molt estimat

L'equip més interessat a Álvaro Valles és l'Inter de Milà, que ha de trobar un recanvi per a Sommer. També va preguntar per ell el Betis, que necessita augmentar el nivell de la fase defensiva. De tota manera, ell està enfocat a Las Palmas i aconseguir tots junts els objectius.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

L'exigència al Barça és molt gran, i tenir dos porters implica que tots dos hagin de ser top. Potser un juga i l'altre no, o s'alternen, però no n'hi pot haver cap dubte. Iñaki Peña ha perdut la credibilitat i intentaran que Valles la recuperés.