Iñaki Peña mirant al capdavant amb la samarreta del FC Barcelona
FUTBOL

Iñaki Peña, sense opcions: El Betis paga 8 milions i un ex del Barça el sentencia

Dos equips que van mostrar interès en l'alacantí s'han decantat per unes altres alternatives

La temporada d'Iñaki Peña al FC Barcelona ha estat complicada i plena d'alts i baixos. Es va trobar en una situació inesperada perquè va haver de suplir la baixa del titular, Marc-André ter Stegen, durant uns quants mesos. Durant aquest període, el del planter va tenir l'oportunitat de demostrar la seva vàlua, però les seves actuacions no van estar a l'altura de les expectatives, cosa que va generar dubtes dins de la junta directiva de Joan Laporta sobre la seva continuïtat al club.

Iñaki Peña va ser assenyalat diverses vegades com un dels responsables d'algunes derrotes de l'equip culer, i la seva sortida del Barça semblava inevitable. Des que Ter Stegen va tornar a la titularitat, l'alacantí no ha tornat a sumar minuts, evidenciant la poca confiança que tenia el tècnic, Xavi Hernández, en les seves capacitats.

Betis i Las Palmas no pensen en Iñaki Peña

Fa uns quants mesos, van sorgir rumors que tant el Reial Betis com la Unión Deportiva Las Palmas havien mostrat interès a aconseguir els serveis d'Iñaki Peña. Aquests equips veien en el jove una opció viable per reforçar la seva plantilla i donar-li l'oportunitat de jugar amb regularitat. Tot i això, les últimes informacions indiquen que els dos equips han canviat de plans i que Iñaki Peña ja no figura entre les seves opcions prioritàries.

El Betis, que semblava una de les opcions principals per a Iñaki Peña, és a prop de fitxar Álvaro Valles, el titular de Las Palmas, per una xifra propera als 8 milions d'euros. Aquest moviment deixa l'equip bètic amb la porteria coberta i sense necessitat de buscar cap altre porter.

Per part seva, Las Palmas, davant la sortida imminent d'Álvaro Valles, ha centrat els seus esforços a tancar la incorporació de Jasper Cillessen. El neerlandès té una àmplia experiència a LaLiga després del seu pas pel Barça i el València.

Iñaki Peña es queda sense opcions a LaLiga

Si es concreten aquests fitxatges, Iñaki Peña podria quedar-se sense opcions per sortir del Barça i jugar amb regularitat a LaLiga. Aquesta situació complica encara més el futur de l'alacantí, que necessita minuts per continuar desenvolupant-se i demostrant-ne la vàlua.

La falta d'interès de Betis i Las Palmas a Iñaki Peña posa el Barça en una posició complicada. Mantenir l'alacantí a la plantilla sense donar-li oportunitats de jugar no és el més beneficiós ni per al club ni per al porter mateix.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: