Pedri en primer pla amb un somriure amb una imatge retallada de Hansi Flick i Jamal Musiala

FUTBOL

Hansi Flick i Pedri, els únics capaços de portar un fitxatge de 110 M€ al Barça

L'arribada del tècnic alemany i una possible sortida del canari podrien desencadenar un fitxatge d'un calibre elevat

El rendiment intranscendental que Pedri ha ofert els últims mesos ha suscitat preocupacions serioses a la directiva de Joan Laporta. Tot i ser un talent innegable amb la pilota, el canari ha fet front a una sèrie de problemes físics recurrents que han afectat la seva disponibilitat per a Xavi Hernández i el cos tècnic. Encara que és un element crucial a l'esquema de Xavi, les seves absències constants estan començant a ser motiu d'inquietud.

Pedri és sens dubte un dels que té més talent de la plantilla del Barça. No obstant això, els últims anys ha experimentat un declivi físic des de la seva impressionant primera temporada a la Ciutat Comtal, on va tenir una participació gairebé ininterrompuda. A causa de la seva exposició, la musculatura ha esdevingut més vulnerable a patir lesions.

Les lesions fan de Pedri un jugador intranscendent

El canari a la temporada actual acumula un total de tres lesions i totes elles musculars. Pedri, fins ara, ha estat un total de 104 dies absents per a Xavi Hernández. Unes xifres que són significatives del poc de temps que està disponible.

Pedri lamentant-se d'una jugada
Pedri no para de caure lesionat | Europa Press

En resposta a aquesta situació, la junta directiva liderada per Joan Laporta considera la possibilitat d'escoltar ofertes pel jugador. Malgrat la seva importància per al joc col·lectiu, el seu alt valor al mercat podria ser una oportunitat perquè el club abordi els seus problemes financers. Des de l'estiu passat, diversos clubs europeus han expressat interès a adquirir el canari, de manera que podrien tornar a la càrrega.

Tot i que la directiva valora positivament Pedri, estarien disposats a considerar una oferta propera als 100 milions d'euros per a la seva venda. Això permetria al club buscar un reemplaçament que pugui oferir una feina consistent i d'alt nivell, una prioritat enmig de la crisi econòmica.

Hansi Flick podria ser clau en l'arribada de Jamal Musiala

Des de fa algunes temporades, Joan Laporta ha estat seguint de prop Jamal Musiala. En cas que es concreti una possible venda de Pedri, no seria sorprenent veure el president del Barça tractar d'aconseguir els drets del jove talent del Bayern de Múnic.

Jamal Musiala fent una passada amb l'exterior
Jamal Musiala, objectiu del Barça | Europa Press

Encara que el Bayern de Múnic considera Jamal Musiala com un dels seus pilars fonamentals per a la pròxima dècada, el jugador les últimes setmanes ha mostrat disposició a sortir del club. Atès que l'alemany té contracte amb l'equip germà fins a 2026, perquè sortís el Barça hauria de presentar una elevada oferta propera als 110 milions d'euros.

La possible arribada de Hansi Flick a la banqueta blaugrana podria ser un factor clau perquè Jamal Musiala arribés a la Ciutat Comtal. El tècnic alemany va ser qui el va fer debutar amb el Bayern de Múnic i el jove podria valorar tornar a unir-se amb el míster que el va fer professional.

Tot i que el fitxatge de Jamal Musiala seria complicat, el Barça podria estar disposat a fer-hi un esforç en cas de vendre Pedri. Si no es produeix la venda d'un actiu important del club culer, aquesta operació sembla gairebé impossible, igual que si no ve Hansi Flick.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: