Hansi Flick en primer pla amb Joan Laporta al fons sobre una paret amb llums de neó

FUTBOL

Hansi Flick ja no és el favorit, Joan Laporta es debat entre 2 nous fitxatges

L'entrenador alemany no sembla ser el candidat número u per a la directiva del club culer, però apareixen nous rumors

Joan Laporta i Deco continuen buscant un nou entrenador. La marxa de Xavi Hernández del Barça és un fet, i l'entrenador culer no estarà dirigint la banqueta del Camp Nou la temporada que ve. Donats els mals resultats que ha obtingut l'equip durant la temporada, el tècnic ha decidit fer un pas al costat.

La directiva de Joan Laporta fa diverses setmanes que valora diferents candidats. Al principi, Hansi Flick era el millor col·locat. Durant el procés de candidatura al seu segon mandat, el president culer va intentar fer-ne la incorporació. Tot i això, l'experimentat entrenador va decidir fitxar per la selecció alemanya i afrontar el Mundial de Qatar 2024.

Hansi Flick disposat a dirigir la banqueta del Barça el pròxim curs

Hansi Flick semblava entusiasmat per dirigir el Barça el curs vinent. Fonts properes a l'alemany van assegurar que havia començat a estudiar castellà. A més, recentment ha canviat d'agent, sent el nou Pini Zahavi, que manté una bona relació amb Joan Laporta.

Tot i que Hansi Flick semblava ser el favorit, culèmania apunta que tant Mikel Arteta com Julian Nagelsmann han superat Flick a la llista dels directius del Barça. Els dos tècnics mantenen una filosofia propera a l'ADN Barça' i han demostrat capacitat per rendir a la banqueta culer.

Mikel Arteta i Julian Nagelsmann, les altres alternatives que maneja la directiva de Joan Laporta

Mikel Arteta, aprenent de Pep Guardiola, coneix les exigències que pot suposar què és dirigir la banqueta del Barça. El donostiarra ha estat format a La Masia, i ha demostrat fidelitat a la filosofia culer. El tècnic basc està fent un gran treball a l'Arsenal i s'ha forjat una gran reputació tant com a jugador com a entrenador.

Mikel Arteta amb mig somriure davant una imatge del Camp Nou
Mikel Arteta | Europa Press

Per la seva banda, Julian Nagelsmann va tenir una experiència no gaire positiva al Bayern Munic, però ara està dirigint la selecció alemanya. Si teniu un bon exercici a l'Eurocopa, podria guanyar prestigi novament. Joan Laporta ja va mostrar interès prèviament a incorporar-lo, però mai no es va arribar a concretar res.

Tots dos entrenadors han sorgit com a favorits entre la directiva de Joan Laporta. Hansi Flick sembla haver perdut força com a alternativa real a dirigir la banqueta del Barça, però continua sent un candidat real. Atès que tant Julian Nagelsmann com Mikel Arteta tenen contracte en vigor amb les respectives entitats. En els mesos vinents veurem si algun és finalment elegit per dirigir el Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: