Deco i Hansi Flick en primer pla sobre un fons de color marró
FUTBOL

Hansi Flick diu no, però Deco insisteix en el fitxatge i organitza una reunió

L'entrenador té clar que fitxatges vol, però Deco té un nom marcat a l'agenda des de fa temps

El Barça necessita canvis i l'arribada de Hansi Flick ha estat el primer impuls. Amb el tècnic alemany hi haurà altes i baixes per intentar elevar el nivell competitiu, i ja es comencen a moure al mercat. Flick té clar el seu pla i necessita reforços que potenciïn la seva idea de joc.

Hansi Flick aposta per un futbol ofensiu i directe, i posa molta importància a les bandes per atacar. Els extrems, doncs, cobren molta força i Deco treballa a portar-li noms de nivell que se sumin a l'indiscutible Lamine Yamal. Però el perfil és el que es discuteix.

El director esportiu té un nom molt clar a la seva ment. Ja el volia portar amb Xavi Hernández a la banqueta, i continua insistint. Hansi Flick, en canvi, no el veu tan prioritari.

Xavi Hernández i Hansi Flick mirant-se l'un a l'altre

Dani Olmo, el preferit de Deco

Parlem de Dani Olmo, del RB Leizpig. Format a La Masia, però amb un llarg recorregut internacional, només té 25 anys, és important a la selecció espanyola i tindria ganes de tornar a casa. Després de cinc anys al futbol alemany, Hansi Flick també el coneix, ja que s'hi ha enfrontat, però no l'acaba de veure d'acord amb la seva idea.

Sens dubte, Dani Olmo és un jugador de gran talent que sumaria moltes virtuts al Barça, però sobretot per dins. Tot i partir de la banda, té molta més facilitat per associar-se en zones interiors i és menys propens a desequilibrar per fora. Just al contrari del que demana Hansi Flick, que prefereix futbolistes molt més semblants a Lamine Yamal, però per l'altra banda.

Els fitxatges que vol Hansi Flick

Hansi Flick té dos noms que, pel mateix preu, l'ajudarien molt més a desenvolupar la seva idea. El primer és Nico Williams, pretès i que ha brillat a la banda esquerra de l'Athletic Club. El segon, Luis Díaz, del Liverpool, que també podria ser al mercat.

De tota manera, sigui qui sigui l'escollit, al Barça encara li queda feina per fer. Necessiten donar forma a les sortides per poder fitxar i inscriure, i de moment ningú no s'ha mogut. El fitxatge de qualsevol dels tres rondaria els 60M€, i ara mateix no hi ha marge.

Un cop Hansi Flick i Deco es posin d'acord, al director esportiu li espera un treball dur per tancar les operacions. Tots ells són futbolistes pretesos i amb altres ofertes per sortir-ne, i si esperen molt podrien volar. A més, també tenen com a prioritat el pivot, amb Kimmich com a principal objectiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: