Gavi mirant de perfil cap a la càmera durant un partit del FC Barcelona
FUTBOL

Gavi demana el fitxatge de l'antiheroi de l'Eurocopa

El migcampista tornarà aviat als terrenys de joc i vol comptar amb el seu amic

La recent eliminació de Portugal a l'Eurocopa ha estat un glop amarg per al davanter de l'equip, que va fallar un penal crucial. Tot i això, en la frustració ha sorgit un suport: Gavi, la jove promesa del Barça, ha expressat el seu desig de veure el seu amic vestit de blaugrana. Aquest suport ha generat un interès renovat al jugador portuguès, encara que el seu futur encara és incert.

Gavi segueix lesionat

La lesió del migcampista que va tenir lloc aquest any ha fet que no pugui trepitjar el terreny de joc fins a octubre o novembre. Des del partit contra Geòrgia, Gavi segueix recuperant-se del trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret. L'andalús s'ha guanyat el respecte de tots els culers i l'esperen amb els braços oberts.

Pablo Gavi en primer pla amb una foto del Barça Atlètic de la temporada passada en què apareix Pablo Torre.

El suport de Gavi al seu amic portuguès

Gavi, conegut pel seu caràcter, no ha dubtat a manifestar el seu suport a Joao Félix. Tot i la decisió del penal que va significar l'eliminació de Portugal, el migcampista ha mostrat suport al portuguès mitjançant Instagram. Va pujar una foto en què tots dos surten abraçats en un partit amb el text "Sempre amb tu hermano".

L'interès del Barça i l'oferta dels portuguesos

El desig de Gavi de veure Joao Félix al club català no és una cosa nova. Des de fa temps, el Barça ha estat vinculat amb el jove davanter, però de moment l'únic club que ha presentat una oferta concreta ha estat el Benfica. Aquesta situació ha complicat el panorama, ja que l'Atlètic de Madrid no està interessat en més cessions i cerca una venda definitiva.

Joao Félix seria una peça clau al Barça

La seva capacitat per desequilibrar defenses i crear gols el converteix en un atractiu per a qualsevol equip. Al Barça, Joao Félix podria trobar un entorn ideal per desenvolupar tot el seu potencial. Envoltat de jugadors amb talent i sota la direcció d'un cos tècnic que valora el futbol ofensiu i creatiu.

Joao Félix és un jugador que malgrat la seva joventut ha demostrat tenir unes qualitats excel·lents. Tot i el seu paper en aquesta Eurocopa, el portuguès continua sent un jugador amb un futur brillant. El seu possible fitxatge pel Barça és una situació que caldrà seguir de prop.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: