Dani Olmo mirant alguna cosa amb cara estranyada
FUTBOL

Dani Olmo parla del seu fitxatge pel Barça: 'tampoc significa gaire...

L'atacant ha estat entrevistat i no s'han tallat ni un pèl

Dani Olmo, el talentós migcampista del RB Leipzig i de La Selecció espanyola, ha estat objecte de rumors sobre un possible fitxatge pel Barça. En una entrevista recent amb Mundo Deportivo, l'atacant va parlar sobre aquests rumors, revelant la seva perspectiva i el futur de la seva carrera.

Dani Olmo i la seva connexió amb el Barça

Dani Olmo, format a La Masia, ha desenvolupat una carrera destacada des de la seva partida a Dinamo Zagreb i posteriorment a RB Leipzig. La seva evolució ha estat seguida de prop pel Barça, que sempre ha mantingut l'interès en el talentós jugador. Tot i això, l'atacant de la Bundesliga ha aclarit en diverses ocasions que el seu enfocament principal ha estat el seu desenvolupament professional, més enllà dels rumors de traspàs.

Les declaracions de Dani Olmo

Dani Olmo va ser clar i directe sobre el que significa per a ell estar a la llista de possibles fitxatges del Barça: "Que em tinguin a la llista tampoc significa gaire", va comentar. "Poden tenir-me a mi, però també poden tenir més jugadors". Aquestes paraules reflecteixen la humilitat i l'enfocament professional del migcampista ofensiu, que prefereix centrar-se en el seu rendiment al camp.

Dani Olmo amb el Red Bull Leipzig

A més, el migcampista de Terrassa va destacar que la seva prioritat és l'Eurocopa i que confia en el seu equip de representants per manejar els aspectes relacionats amb el futur. "Jo estic centrat a l'Eurocopa. El que hagi de passar després o durant ja ho porta la meva gent de confiança", va explicar.

Dani Olmo també va esmentar la clàusula de rescissió de 60 milions, vigent fins al 15 de juliol, dia després de la final de l'Eurocopa. "Això ho sap la gent que ho ha de saber i ho porta la gent que ho ha de portar. Estic tranquil", va afegir subratllant la confiança en el seu equip de gestió.

La relació amb Hansi Flick

Finalment, l'atacant va parlar sobre la relació amb Hansi Flick, el recent entrenador del Barça, i la seva experiència prèvia a la Bundesliga. "Vam coincidir a la Bundesliga, quan ell entrenava al Bayern i també a la selecció alemanya", va recordar el davanter. Tot i les seves diferències en termes de clubs, va desitjar el millor a l'entrenador del Barça en la seva nova etapa al club.

Com que es va formar a La Masia, Dani Olmo coneix molt bé la dinàmica de l'entitat. L'atacant ha tancat aquesta temporada amb 8 gols i 5 assistències. Tot i que encara no podem confirmar res, és segur que seria una gran incorporació per al club blaugrana.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: