Muntatge de Sérgio Conceição de fons i Deco en primer pla

FUTBOL

Gairebé elimina el Barça de la Champions League, i ara sona per ocupar la banqueta

La junta directiva culer continua a la recerca d'un tècnic per a la temporada que ve i Deco proposa un nom

El càsting per entrenar el FC Barcelona està obert. La sortida de Xavi Hernández ha provocat que la junta directiva de Joan Laporta tingui molta feina per a la temporada que ve. I és que Xavi té clar que la seva marxa s'ha de produir al final del curs, ja que els objectius marcats són molt lluny de complir-se.

Des de ja fa uns quants dies, s'han postulat diversos candidats com a possibles relleus de Xavi Hernández. La junta directiva sembla tenir clar que el perfil idoni per dirigir la banqueta del FC Barcelona ha de ser un home amb caràcter, capaç de ser ferm amb les seves idees. Diversos dels noms que han sorgit han estat els d'Imanol Alguacil, Klopp, Mikel Arteta, Míchel i Thiago Motta.

Deco sondeja el nom de Sergio Conceiçao

Tot i això, en les últimes hores ha sorgit un nom que fins ara tenia molt poques paperetes de ser l'elegit. I és que l'opció de Sergio Conceiçao els últims dies s'ha començat a valorar com una alternativa real per dirigir la banqueta blaugrana per a la temporada que ve. La gran relació que manté el lusità amb el director esportiu, Deco, han fet que sigui un ferm candidat.

Sergio Conceiçao, actualment al Porto, ha demostrat estar preparat per afrontar un nou repte en la seva carrera professional. Ara bé, pot ser que la banqueta del FC Barcelona li quedi gran. En l'actual temporada, el conjunt lusità s'ha enfrontat en dues ocasions a la plantilla de Xavi Hernández, en tots dos partits els culers van guanyar.

Joan Laporta hauria descartat l'arribada de Sergio Conceiçao

Tanmateix, els dos últims partits que va perdre el FC Barcelona van provocar que gairebé el conjunt culer es quedés fora de la Champions per tercera temporada consecutiva. Sergio Conceiçao estaria disposat a embarcar-se en una nova aventura com ara la de dirigir cracs de la talla de Pedri o Lewandowski. Tot i això, malgrat que Deco sí que estaria content de tenir-lo a prop, Joan Laporta no estaria d'acord amb la seva arribada.

En cas que l'oferta del FC Barcelona no es presenti a Sergio Conceiçao, el tècnic sembla que ha generat interès a Itàlia. Nàpols i la Roma serien els més interessats a aconseguir la contractació del lusità.

Joan Laporta, abans que apostar per Sergio Conceiçao, tindria clar que preferiria optar per altres candidats. Els seus favorits serien tant Míchel com Imanol Alguacil.