Florentino Pérez en primer pla amb l'escut del Bayern al fons
FUTBOL

Florentino Pérez posa preu al fitxatge d'Alphonso Davies: és menys del que s'esperava

El president del Reial Madrid s'hauria posat com a objectiu el fitxatge del canadenc al mercat estiuenc

El Reial Madrid té una plantilla molt rica en talent. La plaga de lesions que ha patit a la primera volta el conjunt de Carlo Ancelotti ha provocat canvis. Els suplents han passat a ser una peça fonamental del joc del Reial Madrid.

Una situació que ha fet que jugadors com Brahim Díaz, Dani Ceballos o el del planter Nico Paz demostrin el que valen dins del terreny de joc.

Tot i això, la recent lesió del lligament encreuat anterior de David Alaba fa que el Reial Madrid hagi de prendre unes altres mesures per suplir les deficiències defensives que deixa la baixa de l'austríac.

D'aquesta manera, la directiva del Reial Madrid s'hauria posat fil a l'agulla a la recerca d'un defensa que pugui ocupar el lloc de titular. En aquest sentit, de nou ha començat a sonar el nom del canadenc Alphonso Davies.

El jugador, que actualment es troba al Bayern de Múnic i acaba contracte el 2025, sembla que no vol renovar. Una situació que posa el Reial Madrid a punt de caramel per poder aconseguir els serveis d'un dels millors laterals del món.

Alphonso Davies, al radar

El president del Reial Madrid ja hauria posat preu al fitxatge d'Alphonso Davies. El canadenc de 23 anys és un dels laterals esquerrans de moda a Europa i apunta a ser un dels millors laterals de la història del futbol europeu. Per això, qualsevol quantitat és poca per fitxar un jugador de garanties al terreny de joc.

No obstant això, per a felicitat del Reial Madrid, el seu valor no és tan alt com es podria esperar. La seva negativa a renovar i l'interès de Florentino Pérez obliguen el Bayern a vendre aquest estiu o quedar-se amb les mans buides. En resum, un escenari ideal per al conjunt blanc que baixa dràsticament el cost d'Alphonso Davies.

Alphonso Davies mirant l'escut del Reial Madrid
Alphonso Davies pica l'ullet al Reial Madrid rebutjant les ofertes de renovació del Bayern de Múnic | Canva Pro

En aquest sentit, Alphonso Davies encara no ha donat una resposta de renovació al Bayern de Múnic, cosa que ha provocat moviments al mercat.

Una situació que fa que el Bayern de Múnic es vegi obligat a vendre un futbolista amb valor de 70 milions d'euros per una quantitat menor, és a dir, per 50 milions d'euros. A això caldria sumar-hi els 10 milions d'euros que Florentino Pérez abonaria en variables pel canadenc. En total, una operació de 50 + 10 milions per reforçar la posició pitjor coberta del Reial Madrid.

Alphonso Davies, per a la temporada que ve

Florentino Pérez ja ha marcat la seva estratègia amb el canadenc perquè fitxi pel Reial Madrid. Mentrestant, sembla que Carlo Ancelotti haurà d'enginyar-se-les per quadrar una defensa amb moltes baixes.

Muntatge Ferland Mendy amb Fran Garcia
Ferland Mendy i Fran García no acaben d'encaixar al Reial Madrid | Europa Press

Les baixes de David Alaba i Éder Militão fan que l'italià hagi de comptar amb els jugadors menys habituals. Nacho torna a ser titular i, als laterals, Lucas Vázquez, Ferland Mendy i Fran García s'alternen els minuts. Carlo Ancelotti, una vegada més, salva els mobles, així que el fitxatge d'Alphonso Davies li aniria de perles.