Florentino Pérez amb un somriure mentre plouen bitllets del cel
FUTBOL

Florentino Pérez ajupeix el cap i pagarà un plus d'1,25M pel seu nou fitxatge

El president del Reial Madrid va configurar altes variables al contracte perquè el davanter signés com més aviat millor

Florentino Pérez sempre s'ha caracteritzat per ser un president amb alts dots de negociació. Actualment, és considerat el president més llorejat del Reial Madrid, havent superat en títols aquest any al Santiago Bernabéu.

D'aquesta manera, el president actual se situa com un dels personatges que podrien ser catalogats com a inqüestionables dins del Reial Madrid. No obstant això, hi ha una qüestió sobre la qual si se'l podria arribar a qüestionar dins de la comptabilitat blanca.

Aquest any ja s'han fet oficials dos grans fitxatges. El primer és l'estrella francesa Kylian Mbappé, per la qual Florentino Pérez va haver d'esperar 7 anys, després de diversos desplantaments. El segon és Endrick, el davanter de 17 anys de la selecció brasilera que està meravellant al país sud-americà.

Tot i això, dins del contracte del jove atacant, hi podria haver certes variables que comencin a causar mals de cap a Florentino Pérez. Una d'elles es va activar tot just començar el partit entre el Brasil i l'Uruguai de diumenge passat.

Florentino Pérez abona 1,5 milions d'euros a Palmeiras

Florentino Pérez haurà d'assumir més d'un cost addicional pel fitxatge d'Endrick. Al principi, el cost fix del jugador es va tancar en 35 milions d'euros. Tot i això, si els sumem les diferents variables que pugui tenir el seu fitxatge, el cost podria pujar fins als 60 milions d'euros.

Això, sense tenir en compte els 12 milions d'euros que va haver d'abonar el conjunt blanc en concepte d'impostos. Per tot això, sembla que els dots de negociació de Florentino Pérez no destaquen precisament per l'efectivitat en aquest cas.

Endriki foto primer pla

En aquest escenari, el Reial Madrid s'estaria començant a plantejar la possibilitat d'arribar a aquests 25 milions d'euros. Ara com ara, la presència d'Endrick a la trobada de Copa Amèrica ja el va obligar a abonar 1,25 milions d'euros.

Tot i això, també haurà de tenir present la possibilitat que faci bones xifres golejadores durant la nova temporada. Endrick ha marcat 20 gols des que va fitxar pel Reial Madrid el desembre del 2022. Una xifra que convida a tenir present la clàusula golejadora: per cada 5 gols, el Reial Madrid abonarà 2,5 milions d'euros.

A Palmeiras es freguen les mans amb els gols d'Endrick

El Palmeiras rebria 2,5 milions d'euros del Reial Madrid si Endrick marca 5 gols. Per tant, el conjunt blanc haurà de portar ben controlades les matemàtiques d'un jugador que li podria sortir molt car.

En aquest escenari, Florentino Pérez i Carlo Ancelotti podrien arribar a plantejar-se la possibilitat de fer una estratègia per estalviar costos. En qualsevol cas, tot indica que el Reial Madrid estarà content de pagar el que sigui necessari, si amb això aconsegueix treure-li el màxim rendiment a Endrick.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: