Florentino Pérez amb un gran somriure al costat d'Alphonso Davies
FUTBOL

Florentino Pérez accepta el tracte, un suplent a canvi del fitxatge d'Alphonso Davies

El president del Reial Madrid té clar que una de les prioritats és aconseguir el jugador canadenc

El Reial Madrid té clar que en aquest mercat de gener la prioritat és poder estudiar els fitxatges que l'equip necessitarà la temporada que ve. Fins ara, la plantilla està rendint a meravella sota les ordres de Carlo Ancelotti, però en cal més.

L'únic 'fitxatge' del Reial Madrid fins ara ha estat la renovació del tècnic fins a 2026. Una renovació que ha suposat la continuïtat del camí guanyador que fins ara està oferint el conjunt blanc en totes les competicions. Tanmateix, la realitat és que Florentino Pérez no té pensat donar continuïtat a tota la plantilla i farà canvis per a alegria dels assistents al Santiago Bernabéu.

El president del Reial Madrid té com a prioritat el fitxatge de diversos jugadors que puguin reforçar la defensa. Això sí, el seu favorit juga al Bayern de Múnic i es diu Alphonso Davies. El lateral esquerre és un dels millors, acaba contracte el 2025 i encara no hauria renovat, així que el seu fitxatge no és gens desgavellat.

Alphonso Davies a canvi d'un suplent, el negoci del segle

El Bayern de Múnic és un equip que sempre s'ha caracteritzat per tenir una plantilla més que completa. Cada any lluita per la Bundesliga, la Copa Alemanya i la Champions League, però vol anar més enllà. En aquest sentit, malgrat que la sortida d'Alphonso Davies al Reial Madrid serà dolorosa, la directiva bavaresa ha demanat alguna cosa a canvi a Florentino Pérez.

En aquest sentit, el Bayern de Múnic ha ofert al Reial Madrid un bescanvi perquè finalment el defensa canadenc abandoni Alemanya. El conjunt bavarès pretén incloure en l'operació un dels jugadors que més està sorprenent: Andriy Lunin. L'ucraïnès ha aconseguit convèncer Carlo Ancelotti per tenir la seva oportunitat i l'està aprofitant.

Alphonso Davies o Andriy Lunin

Una de les qüestions que crida més l'atenció és el fet que Alphonso Davies hagi decidit rebutjar l'oferta de renovació. Una situació que deixa clar que el canadenc ha tingut converses amb el Reial Madrid i que, molt probablement, acabarà arribant-hi. En canvi, el cas d'Andriy Lunin genera més dubtes, encara que serà difícil que pugui rebutjar la titularitat que li ofereix el Bayern.

En aquest sentit, Florentino Pérez haurà de decidir si cal sacrificar Andriy Lunin pel canadenc, cosa que podria ser factible tenint en compte que el president blanc compta amb Thibaut Courtois com a titular per a la temporada que ve.