Florentino Pérez amb un gran somriure amb Vinícius Júnior, feliç i aplaudint
FUTBOL

Florentino Pérez posa preu a Vinícius Júnior: qui el vulgui, a passar per caixa

L'extrem no té la porta de sortida tancada, però hauria d'arribar-hi una oferta d'unes xifres astronòmiques

Florentino Pérez pot ser considerat de moltes maneres segons la visió dels uns i dels altres; tanmateix, si hi ha alguna cosa en què tots coincideixen, és en la seva visió empresarial. Sota el comandament del president blanc, el Reial Madrid ha fet grans operacions i ha sabut negociar molt bé arribades i, especialment, sortides. No regala res a ningú i només pensar en ell ja el temen.

Ara bé, Florentino és humà, i això ho demostra el fet que no sempre aconsegueix allò que vol. De fet, fa anys que intenta el fitxatge de Mbappé durant temps, però se li resisteix per activa i per passiva. I no només això, sinó que el francès també l'ha humiliat sense cap repercussió.

El president continua intentant-ho una vegada i una altra amb l'esperança que en alguna encerti. És dels pocs jugadors pels quals s'empassa l'orgull amb l'objectiu de convèncer-lo i sumar-hi un element molt diferencial al projecte. Un que se sumi a Jude Bellingham, i veurem si a Vinícius Júnior.

L'altra cara de la situació de Vinícius Júnior al Reial Madrid

Vinícius Júnior ja fa sis temporades que és al Reial Madrid i s'ha convertit en un fix. Va començar amb molt de soroll al seu voltant pel seu problema de finalització, però ho ha millorat i ara és una de les estrelles a escala mundial. El tema és com podrien conviure dos egos tan grans en un mateix vestidor si acaba arribant Mbappé.

Kylian Mbappé sospira amb Vinícius Júnior, que el mira sorprès amb la samarreta del Reial Madrid
Mbappé pot destronar Vinícius | Europa Press

Conscient d'això, el Reial Madrid ja no es tanca a la seva venda com un temps enrere. Això sí, posen moltes dificultats i condicionants per assegurar-se que l'operació sigui molt beneficiosa per a ells tenint en compte qui perden. El president del Reial Madrid té clara quina és la seva línia vermella en referència a la seva venda: 250 'quilos'.

A Vinícius li agrada jugar a la banda esquerra, igual que a Mbappé. Tots dos futbolistes són joves i, encara que comparteixen posició, amb un potencial enorme per poder-se complementar també. Mbappé és el que ha jugat més centrat de tots dos, i que podria adaptar-se a aquest nou rol.

Vinícius, clau per al Reial Madrid

Vinícius té molt bons números aquest curs, amb 10 gols en 18 partits. Encara millor Mbappé, que, a més de generar molt de futbol per als companys, també dona números. 22 gols en 23 partits porta actualment, i sumar tot això a les xifres de Bellingham seria una beneïda bogeria.

Darrere Vinícius Júnior hi ha el Manchester United, que de primeres pensava poder assolir els 150 M€ que semblava valer el seu fitxatge. Ara és molt més difícil que puguin assolir aquesta quantitat antivendes de la direcció esportiva, encara que no impossible. Tampoc no és un preu exagerat i hauran de decidir si no volen trobar-se amb un problema important de vestuari.