Carlo Ancelotti mira al capdavant amb Florentino Pérez al fons

FUTBOL

Florentino Pérez no ho esperava, apareix Deco i Carlo Ancelotti aporta una solució

El FC Barcelona es fica pel mig, cosa que obliga el Reial Madrid a anar amb peus de plom amb el jugador

El Reial Madrid sap què ha de fer de cara a la temporada que ve. Una renovació defensiva és crucial perquè Carlo Ancelotti pugui competir de manera òptima.

La realitat és que, malgrat demostrar ser un entrenador que s'adapta a les dificultats, Florentino Pérez té clara la renovació. Una rentada de cara que parteix de la defensa, que continua amb la no renovació de veterans i acaba amb l'arribada de Mbappé.

Dins de tota aquesta renovació, el conjunt blanc té present que hi ha prioritats que no es poden dilatar en el temps. D'una banda, l'arribada d'un central jove és essencial per a Carlo Ancelotti.

El tècnic ja va demanar al president blanc la incorporació d'aquest tipus de jugador al mercat d'hivern. Ara bé, la decisió de Florentino Pérez sembla anar més encaminada a portar tots aquests canvis d'un sol cop a l'estiu. Així i tot, entre mitges ha sorgit un dilema que concerneix el lateral esquerre francès, Ferlan Mendy.

El FC Barcelona va a buscar Davies

El conjunt blaugrana també estaria buscant renovar el seu equip en la mesura que sigui possible. Les seves arques estan més buides del que acostuma el club i això els està impedint aconseguir grans estrelles europees.

Així i tot, sembla que la direcció esportiva dirigida per Deco hauria posat a la seva agenda la possibilitat de fitxar Alphonso Davies. El futbolista canadenc és un dels millors laterals esquerres del món i encara no hauria renovat amb el Bayern de Múnic.

Florentino Pérez amb cara d'enuig amb Alphonso Davies en segon pla i un fum de color blau
El fitxatge d'Alphonso Davies es podria complicar | Europa Press

Un jugador que semblava lligat per Florentino Pérez podria canviar d'opinió a l'últim moment. Sens dubte, el que és un fet és que el FC Barcelona necessita grans estrelles i la situació del canadenc es planteja sucosa.

El Bayern de Múnic està obligat a vendre'l perquè acaba el seu contracte el 2025. Un fet que podria fer que el mateix Davies recalés a Barcelona per un preu de riure tenint en compte el seu rendiment.

Per aquest motiu, la demanda de renovació de Ferlan Mendy per part de Carlo Ancelotti podria començar a escoltar-se a Chamartín.

Carlo Ancelotti insisteix en Mendy

El lateral esquerre francès del Reial Madrid passa ara per les botes de Ferlan Mendy. El tècnic blanc té present que és un jugador molt complet en defensa, cosa que va molt bé al Reial Madrid.

Muntatge Ferland Mendy amb Fran Garcia
Si la renovació de Ferlan Mendy es produeix, Fran García quedaria relegat al fons | Europa Press

Al final de la Supercopa d'Espanya ja va dir que Ferlan Mendy era per a ell “el millor lateral esquerre del món a l'àmbit defensiu”. Caldrà veure si finalment l'operació Davies es torça i s'obre la porta a escoltar les demandes de Carlo Ancelotti.