Florentino Pérez en primer pla amb l'escut del Sevilla Futbol Club al fons

FUTBOL

Florentino Pérez es frega les mans amb el pròxim fitxatge del Sevilla

El conjunt sevillà no dubtarà a incorporar frescor al centre del camp de cara al mercat d'estiu i el Reial Madrid en podria sortir molt beneficiat

El Sevilla Futbol Club comença a veure com el seu projecte torna a agafar un camí prometedor en termes de resultats. L'arribada de Quique Sánchez Flores ha suposat un abans i un després per a un club que ho ha passat francament malament.

La temporada començaria amb la destitució de Mendilibar i amb un Sevilla que començava a llocs de descens. Després va venir Diego Alonso, però no va canviar gaire, ja que només va aconseguir una victòria en els gairebé dos mesos que va estar al càrrec.

Víctor Orta, Pepe Castro i Jose María Del Nido fill viurien un calvari a les mans d'una afició frustrada per la pèssima gestió. No obstant això, el 18 de desembre de 2023 arribaria a la banqueta Quique Sánchez Flores.

Un raig de llum sobre el conjunt de Nervión que vindria acompanyat per un Isaac Romero determinant. En aquest escenari, el Sevilla començava a recuperar sensacions i deixava enrere de moment els fantasmes del descens. Ara, la directiva sevillista busca reestructurar el vestidor a força de nous fitxatges i Florentino Pérez i el Reial Madrid en són els grans beneficiats.

El Sevilla Futbol Club pot fer un favor a Florentino Pérez

Florentino Pérez està totalment centrat en els fitxatges, però no oblida les sortides. L'any passat ja va deixar anar diversos cracs com ara Karim Benzema o Marco Asensio, però també un altre tipus de perfils. Per exemple, el Reial Madrid va vendre Sergio Arribas per 6 milions i, a més, es va guardar el 40 % de la seva futura venda.

Florentino Pérez amb Sergio Arribas d'esquena sobre un fons ple de bitllets
Florentino Pérez no perd de vista el 40 % del Reial Madrid sobre Sergio Arribas | Europa Press, @sergio_arribas10

Tanmateix, després de la seva sortida del Reial Madrid, Sergio Arribas no hauria esperat mai una temporada tan nefasta com la que està vivint. L'Almeria està en xifres negatives rècord per a un club de Primera Divisió, i és l'únic que no ha aconseguit sumar ni una sola victòria.

D'aquesta manera, les pretensions de Sergio Arribas serien abandonar Almeria en cas que baixi de categoria. I justament aquí apareix el Sevilla. Florentino Pérez no veuria amb mals ulls l'operació perquè, malgrat reforçar un rival de LaLiga, podria deixar una bona suma de diners a les arques del club.

La direcció esportiva capitanejada per Víctor Orta buscaria noves figures que aportin frescor al centre del camp. En aquest escenari, la figura de Sergio Arribas podria ser ideal per a un Sevilla necessitat pel que fa a talent.

Muntatge de Sergio Arribas mirant el nou logo de LaLiga
Sergio Arribas haurà de decidir si val la pena continuar apostant per LaLiga | Europa Press

Florentino Pérez podria treure profit de Sergio Arribas gràcies al Sevilla i… al Bayer Leverkusen!

El Bayer Leverkusen és un altre que podria seduir Florentino Pérez amb una millor oferta econòmica. Els alemanys capitanejats per Xabi Alonso també han mostrat cert interès per Sergio Arribas i n'està valorant el fitxatge. En concret, hauria estat l'ex del Reial Madrid el que hauria proposat a la directiva l'opció de fitxar el centrecampista de 22 anys.

Aquesta baralla entre Bayer i Sevilla és del gust de Florentino Pérez, ja que, si se sumen més pretendents, el preu de Sergio Arribas anirà en augment.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: