Kylian Mbappé sospira amb Vinícius Júnior, que el mira sorprès amb la samarreta del Reial Madrid
FUTBOL

Fitxatges Reial Madrid: Kylian Mbappé es nega i tot depèn de Vinícius Júnior

El francès està jugant amb foc i s'acabarà cremant. La paciència no dura per sempre i els blancs estan arribant al límit

Kylian Mbappé ha estat a prop d'arribar al club blanc diverses vegades, però la més clara va ser quan finalment va renovar pel PSG. En aquell moment va aconseguir l'odi de la cúpula del Reial Madrid, però el seu fitxatge no està descartat per al 2024. Ara podria esmenar els errors que va cometre i donar-li una alegria a Florentino Pérez, que continua volent aconseguir-lo.

Encara que no serà fàcil, ja que Kylian Mbappé té un desig que s'ha de complir sí o sí. Si la cosa segueix el mateix transcurs que l'altra vegada, el francès es guiarà per l'oferta. Una que ha de ser suficient i que ha d'incloure, a més a més, l'última petició de Mbappé, que no agrada al Reial Madrid.

Florentino Pérez somrient al costat de Kylian Mbappé amb els ulls com a plats
¿Acabarà el francès al Reial Madrid? | Europa Press

Kylian Mbappé arribaria amb exigències

Kylian Mbappé està pendent de les ofertes, ja que al gener podria renovar amb el PSG, que busca ampliar el contracte. És normal, ja que és un jugador de molt èxit i tothom el mira. De diversos conjunts que s'hi han interessat, el Reial Madrid és el que més s'ha acostat al jugador.

El Reial Madrid va estar a res d'aconseguir Kylian Mbappé fa més d'un any, però a última hora va rebutjar l'oferta. Això no va agradar res a Florentino Pérez ni als aficionats, que estaven il·lusionats amb la seva arribada. Per aquesta raó, el Reial Madrid ja no confia en el francès i no donaran res per fet fins que no hi hagi un contracte.

El problema és que Kylian Mbappé exigeix no jugar mai de davanter centre, ja que és una posició en què no es troba còmode. El jugador prefereix l'extrem esquerre, actualment ocupat i liderat per Vinícius Júnior al Reial Madrid. El club blanc ja ha deixat clar que no pot posar per escrit aquesta petició, ja que depèn de l'entrenador que hi hagi al moment.

El fitxatge de Kylian Mbappé depèn de Vinícius Júnior

Vinícius Júnior és un pilar fonamental del Reial Madrid i ningú no el pot enderrocar del seu tron. És més que probable que la petició de Kylian Mbappé no prosperi: no poden prioritzar un jugador per davant del mateix club. Això és una cosa que Florentino Pérez té molt clar, ja s'ha vist que no té problemes a deixar marxar qui ja no rendeix.

Per aquesta mateixa raó, no s'espera que Florentino Pérez cedeixi davant de les exigències de Kylian Mbappé. Si el fitxessin a cost zero, l'únic que haurien de pagar és un sou alt, però això no és un problema. L'arribada del francès al club de la capital es refreda per moments i com segueixi així perdrà l'oferta.