Hansi Flick amb un gran somriure al costat d'Alejandro Balde amb gest de desesperació
FUTBOL

El fitxatge secret de Hansi Flick per al Barça posarà en problemes Alejandro Balde

El tècnic alemany podria haver demanat fitxatges de cara al curs que ve per donar competència a l'espanyol

Els mals resultats que ha obtingut la plantilla del Barça en les darreres dates només fan evident que la sortida de Xavi Hernández és necessària. L'equip culer va caure eliminat als quarts de final de la Champions League, deixant una mala imatge, i la derrota contra el Reial Madrid al Clàssic deixa sense opcions de títol el conjunt català.

Joan Laporta, si és conseqüent amb la seva paraula, hauria d'optar per prescindir dels serveis de Xavi Hernández i buscar un nou tècnic. El president culer va declarar que “perdre tindrà conseqüències” i l'estada del català al càrrec de la banqueta culer hauria d'estar a prop del final.

Hansi Flick complica la vida a Alejandro Balde

Amb això, han tornat a sorgir rumors que indiquen que Hansi Flick, de nou, sembla ser el candidat principal per dirigir la banqueta culer la temporada que ve. El tècnic alemany sembla estar esperant la proposta de la junta directiva de Joan Laporta i no tindria cap inconvenient a asseure's al Camp Nou. L'alemany sembla que fa uns quants mesos que intenta aprendre espanyol per així arribar-hi plenament capacitat.

Hansi Flick amb l'escut del FC Barcelona al fons

Hansi Flick sembla conscient de les debilitats de l'actual plantilla de Xavi. Malgrat que la situació econòmica de l'entitat catalana no passa pel seu millor moment, l'alemany podria demanar a Joan Laporta diverses incorporacions. El tècnic desitja reforçar sobretot la línia defensiva i especialment el carril esquerrà, posant en problemes Alejandro Balde.

Hansi Flick demana un fitxatge clau

S'espera que per a l'inici de la temporada que ve Alejandro Balde estigui recuperat i sigui una peça important a la plantilla. Ara bé, el tècnic alemany sembla tenir David Raum en la seva llista de fitxatges per suplir Marcos Alonso i donar competència a l'internacional espanyol. Hansi Flick sol tenir un nombre alt de jugadors a les seves plantilles, atès que les lesions solen formar part del joc i sol ser previngut.

David Raum amb la samarreta de la Selecció Alemanya

Alejandro Balde ha generat dubtes en la temporada actual i Hansi Flick vol tenir algú de la seva confiança en cas que l'espanyol no rendeixi al nivell esperat. David Raum, actual jugador del RB Leipzig, ja va estar sota les ordres del tècnic amb la selecció alemanya i sembla que és del seu gust.

Tot i això, la contractació de David Raum és complicada, atès que Joan Laporta difícilment podria fer-se càrrec del seu traspàs, valorat en gairebé 20 milions. El club culer no passa pel seu millor moment econòmicament i això en dificultaria la incorporació. Per tant, Hansi Flick, si arriba, s'haurà de conformar amb Alejandro Balde.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: