Andriy Lunin mira de reüll amb Florentino Pérez al fons sobre una paret amb una llum blavosa
FUTBOL

El fitxatge que prepara el Reial Madrid per si se'n va Andriy Lunin: 40 milions d'euros

Florentino Pérez comença a sospesar qui serà el segon porter en cas que l'ucraïnès marxi

El Reial Madrid comença a planificar seriosament la temporada que ve. Florentino Pérez comença a sospesar posició per posició els que seran els que més importància tinguin la temporada que ve.

Ara com ara, hi ha pocs jugadors que puguin gaudir de l'etiqueta d'indiscutible per al president blanc. La plantilla de Carlo Ancelotti és cada cop més variada i costa pensar que molts jugadors puguin disputar tots els partits.

En concret, només es podria catalogar com a essencial per a Carlo Ancelotti jugadors de camp com Dani Carvajal o Jude Bellingham. Per a l'italià, ells han estat la base la temporada passada per portar cap a la glòria el Reial Madrid.

També, Antonio Rüdiger ha estat clau perquè la defensa es mantingui sòlida en partits com el de Manchester.

No obstant, ells no han estat els únics herois ni de bon tros, encara que si podrien ser els únics indiscutibles a la defensa. També caldria afegir un Thibaut Courtois que s'ha recuperat a les mil meravelles i podria forçar la sortida d'Andriy Lunin.

El Reial Madrid espera Andriy Lunin

El periodista Miguel Ángel Díaz de la cadena COPE ja va explicar fa uns dies que Andriy Lunin no té clara la seva renovació. El Reial Madrid li hauria posat sobre la taula un contracte que duraria fins al 2029, però l'ucraïnès no hauria emès cap resposta.

És cert que pot estar centrat amb la seva selecció en aquests moments, ja que ocupés la porteria d'Ucraïna. Tot i això, tot indica que Andriy Lunin no vol tornar a assumir el rol de suplent de nou.

Andriy Lunin mirant cap al cel pensant amb el dit a la barbeta

Per això, l'ucraïnès estaria valorant ofertes d'equips com l'Arsenal FC que necessita porter la temporada que ve. Cal recordar que la cessió de David Raya arriba al final i sembla que l'Arsenal FC no tindria intenció de fitxar-lo.

D'aquesta manera, el conjunt anglès aconseguiria un porter que ha encaixat 32 gols en 31 partits. Una estadística que mostra una vegada més que Andriy Lunin es mereix ser titular a un gran d'Europa. És per això que Florentino Pérez hauria començat a localitzar l'alternativa al porter ucraïnès.

Florentino Pérez es fixa a Giorgi Mamardashvili

El porter de 23 anys del València CF hauria començat a sonar com a alternativa a les oficines de Chamartín. Florentino Pérez voldria un porter de garanties i el rendiment de Giorgi Mamardashvili l'hauria convençut per apostar-hi.

Rubén Baraja mirant Giorgi Mamardashvili mentre aquest sospira

Tot i això, cal tenir en compte que clubs com l'Atlètic de Madrid o el Newcastle United estan també a l'aguait.

A més, aquests equips li ofereixen una titular que en aquests moments és innegociable al Reial Madrid. Per tot això, encara que sigui un dels favorits de Florentino Pérez, estaria per veure que es fitxarà per 40 milions d'euros.

➡️ Futbol

Més notícies: