Lamine Yamal en primer pla mentre escolta l'himne d'Espanya
FUTBOL

El fitxatge que agrada a Lamine Yamal es complica: les seves paraules ho deixen força clar

Joan Laporta sembla tenir clar quines són les prioritats de cara a reforçar la plantilla, però sembla que serà complicat incorporar el jugador desitjat

Xavi Hernández necessita obtenir nous reforços de cara a la temporada que ve, tenint en compte que Joao Felix està cedit al club i que la seva compra pot ser molt complicada. La davantera està sent una de les baules més febles de l'actual plantilla del FC Barcelona, ja que les lesions estan afectant molt el rendiment dels jugadors. En només uns mesos des de l'inici de la competició, ja han caigut tant Rapinha com Lewandowski i Lamine Yamal.

Si ja per si mateix, la davantera del FC Barcelona té pocs membres, si se li acumulen baixes a Xavi Hernández, se li complica poder treure bons resultats. És per això que Joan Laporta vol posar tots els seus esforços a aconseguir atraure un jove talent a la disciplina culer. Tot i això, el jugador no sembla estar de moment disposat a canviar de club i pot ser que el president hagi de buscar altres alternatives.

Nico Williams no vol saber res de fitxatges i se centra en la seva estada a Bilbao

I és que els últims rumors parlen que el FC Barcelona està pujant molt fort per aconseguir els serveis de Nico Williams de cara a la temporada que ve. L'internacional espanyol acaba contracte amb l'Athletic Club el juny de 2024 i és desitjat pels grans clubs europeus. Davant l'oportunitat de mercat que se li presenta al Joan Laporta, el president culer sembla haver posat el seu esforç en contracta com a agent lliure la jove promesa de 21 anys i amb qui comparteix una gran relació amb Lamine Yamal, que donaria el vistiplau a incorporació.

Tot i això, Nico Williams, que se sent afalagat per tots els clubs que estan tractant de fitxar-lo, no sembla voler canviar d'equip. I és que l'altre dia, en acabar el partit contra el Girona, l'espanyol va dir el següent: “Estic feliç a Bilbao, que la gent estigui tranquil·la”. Amb aquestes paraules dona a entendre que el més probable és que acabi perllongant el contracte amb l'entitat basca i que almenys es mantingui un parell d'anys més jugant a San Mamés.

L'oportunitat de mercat que perd el FC Barcelona davant la negativa de Nico Williams

Unes paraules que van ser molt ben rebudes entre els aficionats de l'Athletic Club, però no pas entre la directiva liderada per Joan Laporta. I és que l'oportunitat de poder incorporar un jugador de la qualitat de Nico Williams com a agent lliure per al FC Barcelona es presenta molt poques vegades. A causa de la situació econòmica que afronta l'entitat culer, la presidència no es pot permetre fer grans fitxatges que impliquin grans quantitats, i per això el fitxatge de l'espanyol és considerat tan important.