Kika Nazareth i Pere Romeu
FUTBOL

El fitxatge de la jove promesa al Barça Femení fa perillar dues joies de l'equip

L'equip blaugrana està reforçant la plantilla amb noves incorporacions que podrien afectar altres futbolistes

El fitxatge de Kika Nazareth està fent parlar. El Barça Femení està reforçant la plantilla per a la temporada que ve amb noves incorporacions després de les sortides de jugadores clau com Sandra Paños, Mariona Caldentey i Lucy Bronze. Aquests canvis han obligat el Barça a fer ajustaments estratègics i buscar noves incorporacions. Unes futbolistes se'n van, però altres vénen.

El Barça Femení ja ha aconseguit el fitxatge de la davantera Ewa Pajor i la portera Ellie Roebuck. A aquestes incorporacions s'hi uneix la recent notícia del fitxatge de la jove davantera Kika Nazareth. La portuguesa ja ha mostrat més d'una vegada el seu desig d'unir-se al Barça, i finalment el seu somni s'ha fet realitat.

Kika Nazareth fitxa pel Barça Femení

El club blaugrana incorpora Kika Nazareth per enfortir la línia d'atac. La portuguesa és una jove futbolista que destaca per la seva habilitat tàctica i el seu instint golejador. La davantera té la capacitat per adaptar-se a diferents posicions i el seu estil de joc s'ajusta perfectament al que busca el Barça Femení.

El dilema que se li enfronta a Pere Romeu

Tot i això, el fitxatge de Kika Nazareth podria posar en perill dues jugadores del Barça Femení. A l'equip sempre hi ha més d'una jugadora que juga més d'una posició i això genera una competència entre elles, sempre de manera sana. Totes les futbolistes treballen de valent per poder tenir minuts a l'equip.

Pere Romeu com a entrenador tindrà un desafiament interessant per davant i haurà de decidir com distribuir les jugadores al camp. Al principi, Kika Nazareth podria ocupar la posició de davantera centre amb Ewa Pajor. Tot i això, la jove davantera és polivalent i la podríem veure jugar a la banda, on competiria amb Claudia Pina i Esmee Brugts.

El Barça Femení té una gran virtut i és que moltes jugadores són polivalents i poden jugar en més d'una posició. Aquesta diversitat de rotacions permet a l'equip adaptar-se a diferents escenaris

L'estrella del Barça, en perill

L'arribada de Kika Nazareth pot posar en perill Claudia Pina. La futbolista no ha tingut els minuts que ha desitjat a l'equip, encara que sempre que ha sortit al terreny de joc ha demostrat la seva gran talent capacitat.

L'hem vist jugar a la zona d'interior i també a primera línia, com a davantera. Ara mateix, Claudia Pina tindrà difícil aconseguir la seva titularitat, ja que a la zona interior competeix amb Alexia Putellas i la zona ofensiva serà ocupada per Kika Nazareth.

La jove promesa holandesa s'haurà de guanyar els minuts

Una altra futbolista que podria perillar és Esmee Brugts. La jugadora només fa un any que és al Barça Femení i encara pot aportar molt. Aquesta temporada l'hem vist jugar a diferents posicions, d'extrem, de lateral i també de '9'. El seu millor exercici ha estat com a extrem esquerre.

Li tocarà a Pere Romeu decidir quin rol ocupessin Claudia Pina i Esmee Brugts. Passi el que passi, totes dues futbolistes aportaran el seu granet de sorra a l'equip.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: