Erik ten Hag aplaudint amb l'escut del Barça de fons
FUTBOL

Erik Ten Hag cancel·la el fitxatge que hauria aportat 100 milions al Barça

Al Manchester United ja no li interessa el culer

Al món del futbol, les decisions estratègiques dels entrenadors poden canviar el rumb dels clubs i les seves finances. Recentment, Erik Ten Hag, entrenador del Manchester United, ha pres una decisió que impacta directament el Barça. Inicialment, el Manchester United va mostrar un interès seriós a fitxar un dels culers més rellevants. Finalment, el club anglès ha decidit prendre un rumb diferent, optant per dos jugadors més de renom.

L'interès inicial un dels de la Ciutat Comtal

Ronald Araújo, defensor del Barça , havia esdevingut un objectiu clau per al Manchester United. Amb un valor de mercat significatiu i un rendiment notable, Araújo semblava una addició excel·lent per enfortir la defensa de l'equip anglès. Tot i això, les exigències econòmiques del Barça han refredat l'interès del Manchester United.

Erik Ten Hag ja no vol el defensa del Barça

Erik Ten Hag, conegut per la seva capacitat per identificar i desenvolupar talents, va decidir buscar alternatives que poguessin aportar més equilibri i estabilitat a l'equip. Erik Ten Hag va optar per fitxar dos jugadors amb experiència a l'Eurocopa i amb un cost total similar al de Ronald Araújo: 100 milions d'euros.

Erik ten Hag en primer pla amb els jugadors del FC Barcelona al fons aplaudint

El defensa del Bayern de Munic, primera opció d'Erik Ten Hag

El primer fitxatge és Matthijs de Ligt, compatriota d' Erik Ten Hag, amb qui ja havia treballat a l'Ajax. Matthijs De Ligt actualment juga al Bayern de Munic. No ha aconseguit complir amb les expectatives i ha estat posat al mercat per 60 milions d'euros.

L'arribada del central al Manchester United es considera estratègica. Aportarà solidesa i experiència a la defensa, formant una dupla prometedora amb Lisandro Martínez.

A la davantera, Joshua Zirkzee

El segon fitxatge és Joshua Zirkzee, davanter del Bologna, que ha mostrat un rendiment excepcional a la Sèrie A italiana. Zirkzee, de 22 anys, ha estat una figura destacada al seu equip i la clàusula de rescissió de 40 milions d'euros serà coberta pel Manchester United. Aquest jove talent ofensiu ha despertat l'interès de diversos clubs importants, però finalment s'unirà als Red Devils després de l'Eurocopa, aportant frescor i dinamisme a l'atac de l'equip.

Per al Barça, la decisió del Manchester United és una oportunitat perduda d'ingressar una suma significativa crucial per a les seves finances i futures inversions. Ronald Araújo, per part seva, continuarà la seva carrera al Camp Nou, on haurà de seguir demostrant la seva vàlua i potencial.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: