Imatge de Florentino Pérez al Santiago Bernabéu

FUTBOL

Fitxatge necessari per al Reial Madrid, Florentino Pérez no vol, però pagarà 60 M€

El president del Reial Madrid ja pensa en la temporada que ve i prepara l'arribada d'un jove jugador

Les baixes constants que ha patit la plantilla del Reial Madrid fan que una de les prioritats de Florentino Pérez sigui incorporar diversos jugadors al pròxim mercat estiuenc. La línia defensiva s'ha vist realment minvada després de les lesions d'Éder Militao i David Alaba. Tot i que els resultats estan sent positius, Carlo Ancelotti ha demanat l'arribada d'un nou central.

Actualment, el tècnic italià compta únicament amb Antonio Rüdiger i Nacho Fernández com a centrals de la plantilla. Atès que l'alemany ha tingut molèsties al genoll, per al partit contra l'Atlètic de Madrid, Carlo Ancelotti va haver d'optar per alinear Dani Carvajal al centre de la defensa.

Florentino Pérez, interessat en una jove perla de la Ligue 1

Encara que Carlo Ancelotti va demanar un central per al mercat hivernal davant les baixes d'Éder Militao i David Alaba, Florentino Pérez s'hi va mostrar reticent. El president madridista va pensar que els actius de la plantilla actual eren suficients per afrontar el que restava de temporada.

Com que Florentino Pérez va decidir no reforçar la plantilla a l'hivern, s'espera que ho faci l'estiu que ve. Des de França apunten que el president del Reial Madrid hauria mostrat interès a aconseguir la contractació de Leny Yoro. El jove jugador del Lilla de 18 anys està encaixant una gran temporada i el seu potencial ha atret l'interès de diversos equips.

Leny Yoro, candidat a reforçar la línia defensiva del Reial Madrid

Atès que Leny Yoro és capaç de demostrar un bon nivell a l'elit professional sent tan jove, Florentino Pérez valoraria el seu fitxatge com un projecte de futur. Ara bé, sembla que el París Saint-Germain també s'hauria interessat a aconseguir la seva contractació. El Lilla taxa el jove gal en uns 60 milions d'euros.

Amb Nacho Fernández afrontant la seva última temporada amb contracte amb el Reial Madrid, la incorporació d'un defensa per a la temporada que ve seria pràcticament una obligació. Les greus lesions que han patit tant Éder Militao com David Alaba fan que a la directiva madridista sorgeixin dubtes sobre el rendiment que puguin oferir una vegada s'hagin recuperat.

Tot i que Florentino Pérez s'ha mostrat reticent a reforçar la línia defensiva, sembla que no li queda cap altra opció. En aquest context, Leny Yoro és el millor posicionat.