Jugador de futbol amb la samarreta del FC Barcelona i l'escut del club de fons.
FUTBOL

El fitxatge de Joao Cancelo pel Barça es complica per culpa del seu agent

El jugador portuguès podria estar lluny de complir el seu desig de retornar a la plantilla culer

Joao Cancelo ha manifestat diverses vegades el seu desig de tornar al FC Barcelona la temporada que ve. El jugador portuguès, actualment a les files del Manchester City, ha deixat clar que se sent atret per la idea de continuar la seva carrera al Camp Nou. El seu rendiment durant la seva cessió al Barça la temporada passada va ser notable, cosa que ha generat interès tant en el jugador com al club per prolongar el seu vincle.

Tot i això, el Manchester City té una postura ferma respecte al futur de Cancelo. El club anglès prefereix traspassar el jugador en comptes d'acordar una altra cessió. Aquesta discrepància entre les intencions del Barça i les demandes del City ha creat una situació complicada. El Barça, bregant amb restriccions financeres i buscant complir amb el Fair Play financer de LaLiga, està interessat en una altra cessió per evitar un desemborsament significatiu al mercat de fitxatges.

Joao Cancelo interessa a Itàlia

Davant aquest panorama de postures enfrontades, han sorgit noves oportunitats per a Joao Cancelo. Des d'Itàlia, es reporta que tant l'Inter de Milà com el Juventus estan interessats en el seu retorn. Tots dos clubs veuen a Cancelo una excel·lent opció per reforçar les seves respectives defenses, cosa que afegeix competència al Barça en el seu intent de retenir el jugador portuguès.

Joao Cancelo amb la samarreta del FC Barcelona i els braços en gerra

L'agent de Joao Cancelo, Jorge Mendes, juga un paper crucial en aquestes negociacions. Conegut per la seva habilitat per tancar acords beneficiosos per als seus clients, Mendes té la capacitat d'influir significativament a la destinació de Joao Cancelo. La relació de Mendes amb diversos clubs europeus, inclosos els italians interessats, afegeix una capa addicional de complexitat a la situació. El seu objectiu és assegurar el millor contracte possible per al seu jugador, cosa que podria allunyar Cancelo del Barça si no s'assoleixen les condicions econòmiques adequades.

El Barça podria perdre Joao Cancelo

L'interès d'Inter de Milà i Juventus no és casualitat. Joao Cancelo ja ha demostrat la seva qualitat a la Sèrie A durant el seu temps a la Juventus, on va deixar una impressió duradora. La seva capacitat per adaptar-se tant a la defensa com a l'atac el converteix en un actiu valuós per a qualsevol equip. La possibilitat de tornar a un entorn familiar i competitiu com la Sèrie A és una opció atractiva per al jugador.

Mentrestant, el Barça s'enfronta a una cruïlla. La necessitat de reforçar la plantilla és evident, però les limitacions financeres imposen restriccions significatives. El club ha de trobar un equilibri entre satisfer les demandes del Manchester City i les expectatives econòmiques de Cancelo i el seu agent. La capacitat de negociació de la directiva del Barça serà posada a prova les properes setmanes.

En conclusió, el fitxatge de Joao Cancelo pel Barça es complica a causa de les exigències del Manchester City i la influència del seu agent, Jorge Mendes. Tot i l'interès del jugador a tornar al Camp Nou, les postures dels clubs i les noves oportunitats a Itàlia podrien canviar el rumb de les negociacions. El Barça haurà d'actuar amb rapidesa i habilitat per assegurar un acord que beneficiï totes les parts involucrades, evitant així la pèrdua d'un jugador clau per a les seves futures aspiracions.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: