Muntatge de Pedri amb Joan Laporta
FUTBOL

El fitxatge ideal per jugar amb Pedri, una ganga: el preu baixa de 100 a 40 milions

El president Joan Laporta tempteja el mercat per buscar un bon complement per al jugador canari

El FC Barcelona té clar que, per tornar a competir, Xavi Hernández necessita incorporar-hi diversos fitxatges. La lesió de Gavi ha capgirat tant els plans del cos tècnic com els de la junta directiva. Davant dels 10-12 mesos que pot estar el jove sevillà allunyat dels terrenys de joc, la secretaria tècnica pretén reforçar la línia medul·lar.

El gran objectiu per a la junta directiva és proporcionar a Xavi Hernández un jugador amb presència física que sigui capaç de robar pilotes, però que també tingui un bon joc associatiu. Atès que el perfil del jugador buscat és clar, sorgeixen diversos noms a la secretaria tècnica culer. Entre ells, hi ha inclòs un jugador que està sent una de les revelacions de la competició domèstica.

Javi Guerra, el jugador que vol el FC Barcelona per complementar Pedri

I és que, en els darrers dies, sembla que el FC Barcelona ha trucat a la porta del València CF per saber la disponibilitat de Javi Guerra. El jove, de 18 anys, s'ha posicionat com un pilar fonamental a l'esquema de Rubén Baraja i el seu bon rendiment ha cridat l'interès de diversos equips. Entre ells, el conjunt culer, que fins i tot ha demanat informació d'un possible preu de traspàs.

Davant les dificultats econòmiques que viu el València CF, el FC Barcelona pretén aconseguir Javi Guerra ara que el seu preu de sortida no està elevat, com podria passar en un futur. La projecció del valencià és molt alta, atès que mostra tenir un talent molt bo amb la pilota als peus i, a més, té un perfecte domini del seu cos. Aquesta combinació ha cridat l'atenció de la secretaria tècnica culer, que el veuen com un perfecte complement per a Pedri.

Javi Guerra, al radar del FC Barcelona

Javi Guerra, que va renovar recentment amb el València CF, té actualment una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros. Davant l'interès de diversos clubs anglesos, l'equip xe va optar per blindar el seu jugador, per intentar mantenir-lo durant diverses temporades. Ara bé, això pot canviar, davant la crisi econòmica que afronta el club valencià i els pocs diners que està invertint Peter Lim.

Amb aquest context, els darrers rumors assenyalen que el València CF podria deixar sortir Javi Guerra si arriba una proposta propera als 40 milions d'euros. Davant d'això, és cert que el FC Barcelona tampoc no viu un bon moment econòmic, però Joan Laporta podria fer un esforç econòmic per aconseguir la contractació del jugador. Del talent de l'espanyol no en dubta ningú, però sí de la capacitat del conjunt culer per satisfer les quantitats que demana el València CF