Alejandro Balde mirant al capdavant sobre un fons de color blau cel

FUTBOL

Un fitxatge de 40M€ o dos gratuïts, el dilema del Barça per acompanyar Alejandro Balde

La directiva de Joan Laporta vol reforçar el lateral esquerre i té diferents alternatives a la seva agenda

La lesió d'Alejandro Balde ha fet que la junta del Barça es plantegi buscar un substitut. Tot i que el primer comunicat mèdic després de l'operació del jugador va ser positiu, les recuperacions d'aquest tipus de lesions solen ser molt complicades.

Tot i que la confiança del club culer a Alejandro Balde és plena, buscar-li un substitut pot augmentar la competitivitat a la plantilla. El futur de Marcos Alonso sembla que està lluny de la ciutat comtal. El madrileny amb prou feines ha tingut participació en l'actual temporada, fet que ha provocat que el jove internacional espanyol hagi hagut de disputar molts minuts.

És força probable que la lesió d'Alejandro Balde s'hagi produït per l'excés de minuts. Per intentar evitar que passi el mateix la temporada que ve, tant Joan Laporta com Deco pensen a buscar-li un substitut. A la directiva culer manegen diversos candidats, i sembla haver-hi discrepàncies sobre qui incorporar.

Alejandro Grimaldo, el somni de Joan Laporta

Des d'Alemanya informen que el Barça recentment s'hauria posat en contacte amb els agents d'Alejandro Grimaldo. El del planter culer està quallant una gran temporada sota les ordres de Xabi Alonso i això ha provocat que Joan Laporta pensi en el seu retorn. Tot i això, al Bayer Leverkusen tenen una alta estima pel jugador i no ho deixarien escapar fàcilment.

Des d'Alemanya apunten que el Barça estaria disposat a oferir prop de 40 milions d'euros per aconseguir la contractació d'Alejandro Grimaldo. Tot i això, el Bayer Leverkusen estaria demanant més de 55 milions d'euros. Però aquestes són quantitats desorbitades i poc assolibles per a la directiva de Joan Laporta.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Sergi Cardona i Alex Valle les altres alternatives

En cas que Alejandro Grimaldo sigui realment inaccessible, les altres opcions que maneja la directiva són Sergi Cardona i Alex Valle. En el cas del darrer esmentat, el lateral ja pertany al Barça i actualment està cedit al Llevant. Les seves destacades actuacions han provocat que la directiva culer valori el retorn a la disciplina del club, però aquesta vegada per formar part del primer equip.

D'altra banda, Sergi Cardona també està fent una gran temporada a Las Palmas i la directiva culer medita la seva incorporació. El jugador català acaba contracte amb l'equip canari el juny del 2024, i per això podria arribar gratis al Barça. La seva gran adaptació a l'estil de joc proposat per García Pimienta pot ser un factor decisiu perquè Joan Laporta ho consideri com l'elegit per ser el suplent d'Alejandro Balde.

La directiva culer valora diferents candidats i tots semblen ser molt bones alternatives.