Imatge de Joao Félix en una roda de premsa amb l?Atlètic de Madrid

El fitxatge del Barça que tornarà Joao Félix a l'Atlètic ja està en marxa

La directiva culer que sap que el fitxatge del lusità pot ser complicat, ja busca alternatives

El FC Barcelona sap que ha de reforçar la línia ofensiva de cara a la temporada que ve. A l'actual campanya, Xavi Hernández té efectius de molta qualitat, però es podria dir que no tants com a ell li hagués agradat. Les lesions han minvat la plantilla i, de vegades, el tècnic de Terrassa ha hagut de recórrer al planter, concretament a Marc Guiu.

El FC Barcelona té diversos jugadors cedits, però especialment a la zona davantera se'n van anar diversos membres amb què comptava Xavi. Ansu Fati va sortir del club a l'estiu, amb la intenció d'acumular més minuts de joc. Amb això, la junta directiva va decidir portar Joao Felix, que s'havia posicionat per jugar per a l'entitat culer.

Joan Laporta cerca alternatives a Joao Felix

Tot i que Joao Felix està causant una gran temporada, les xifres numèriques del jugador no l'acompanyen. Xavi Hernández, que al principi no volia tenir el lusità a la plantilla, ha acabat cedint i posicionant el portuguès com un membre que més minuts acumula a la temporada.

Tanmateix, encara i que al cos tècnic els ha agradat molt Joao Felix, saben que difícilment podrien comptar-hi la temporada que ve. A causa dels problemes econòmics que afronta el FC Barcelona, el fitxatge del portuguès esdevé complicat. La directiva de l'Atlètic de Madrid pot demanar prop de 100 milions d'euros pel portuguès, unes quantitats que l'entitat culer no pot assolir. Per això, a la directiva de Joan Laporta ja es manegen uns altres noms.

Mitoma al punt de mira de Joan Laporta

I és que es rumoreja que Mitoma podria ser el següent objectiu del conjunt català. El nipó, que és company d'Ansu Fati al Brighton, està sent una de les grans sensacions de la Premier League. Les sensacions que desprèn al terreny de joc és que es troba a un nivell superior al de la resta dels seus companys. Davant d'això, El FC Barcelona es posiciona com un dels favorits per aconseguir els drets del japonès.

Al Brighton tenen en bona estima Mitoma, de manera que, si el FC Barcelona vol aconseguir el japonès, haurien de proporcionar una quantitat elevada, però inferior a la de Joao Felix. D'aquesta manera, la junta directiva culer podria disposar d'efectiu per intentar fitxar Cancelo.

Ansu Fati, que està fent una bona temporada, agrada molt a l'entrenador del club anglès, Roberto de Zerbi, i podria ser utilitzat com a moneda de canvi. D'aquesta manera, el FC Barcelona aconseguiria els drets de Mitoma i el Brighton amb els del davanter espanyol.