Muntatge de Deco primer pla

FUTBOL

El fitxatge de Deco enlluerna i el Barça no li treu els ulls, ho té tot

El director esportiu segueix a la recerca d'un fitxatge clau i sembla tenir clar quin ha de ser l'escollit

Una de les preferències que té la directiva de Deco és buscar un pivot d'alt nivell. El fitxatge d'Oriol Romeu no ha estat tan rendible com esperava el club, cosa que ha provocat la necessitat d'incorporar un relleu de garanties el pròxim estiu. La secretaria tècnica és conscient de les limitacions econòmiques que té l'entitat i, per això, els candidats han de ser d'acord amb la situació del club.

Des que Deco va arribar a la directiva culer, el lusità ha proposat diversos noms com a candidats. Gràcies als contactes que té al Brasil, el director esportiu ha suggerit diferents jugadors. Tanmateix, alguns han estat descartats per les altes demandes dels clubs.

La venda de diversos jugadors podria permetre al Barça lluitar per Amadou Onana

Atès que el club planeja fer una venda massiva de jugadors de l'actual plantilla, és força probable que el Barça compti amb un gran poder financer de cara a l'estiu que ve. Fins i tot s'especula que podrien sortir entre tres o quatre jugadors molt ben valorats internacionalment. La previsió de la directiva culer és recaptar prop de 250 milions d'euros.

Si s'aconsegueixen aquestes xifres, un dels pivots que vol incorporar Deco és Amadou Onana. El jugador de l'Everton agrada molt al director esportiu portuguès, i al club segueixen molt de prop la seva evolució. El senegalès amb passaport belga està fent una gran temporada a la Premier League.

Amadou Onana, el favorit de Deco

Malgrat la seva joventut, amb tan sols 22 anys, s'ha consolidat com una peça molt important a l'esquema de l'Everton. Amadou Onana es destaca per la seva impressionant versatilitat i habilitats úniques al terreny de joc. Amb el seu domini ambidextre, el seu imponent físic i la seva capacitat per adaptar-se a diferents posicions, s'ha guanyat la confiança de Sean Dyche.

Amadou Onana podria encaixar molt bé a l'esquema del Barça, ja que brillaria per les seves capacitats defensives. L'equip culer no té una presència com la seva, especialment a l'apartat defensiu. No només això, el belga també té habilitats ofensives, ja que a l'actual temporada acumula 3 gols i una assistència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Atès el seu alt potencial, s'especula que l'Everton podria demanar prop de 60 milions d'euros per Amadou Onana. Si el Barça aconsegueix desfer-se de diversos jugadors, podria accedir a aquestes quantitats, però, si les vendes no es produeixen, la incorporació del pivot desitjat per Deco no es podria produir.